Vraća se gourmet manifestacija Vrsaranske goložece za sve ljubitelje autohtone istarske kuhinje

vrsaranske goložece

Za sve koji su propustili proljetnu gourmet manifestaciju, imamo dobru vijest – počinje jesensko izdanje Vrsaranskih goložeca! Zadnji vikend u rujnu donosi posebno iznenađenje za sve ljubitelje dobre hrane! Nakon uspješnog proljetnog izdanja, vraća se gourmet manifestacija Vrsaranske goložece, a Vrsar od 30. rujna do 9. listopada ponovno postaje privlačna destinacija za sve ljubitelje autohtone istarske kuhinje, kao i domaćih vina. Tradicionalni specijaliteti istarskog kraja, spravljeni od svježih i lokalnih namirnica, oduševit će nepce svakog posjetitelja, čime zapadna obala Istre još jednom opravdava svoj status atraktivne gourmet destinacije.

Istarska tradicija, spojena s kreativnošću vrsarskih kuhara, posjetitelje očekuje u četiri vrsarska restorana: Kod Luce, Lovor Real Grill, Goran i Villa Vrsar. Istarski tris; panceta, kobasica i skuta, ražnjići od boškarina, crni rižoto, punjene lignje s palentom, samo su neki od brojnih specijaliteta koji se mogu isprobati, a koji će, vjerujemo, oduševiti i najzahtjevnije. Posebne promotivne cijene od samo 140 kuna po meniju, kao i veliki izbor mesnih i ribljih menija koji nisu dio standardne ponude restorana, zaintrigirat će sve zaljubljenike u istarske delicije, kao i one koji će to tek postati.

vrsaranske goložece

Vrsarska gourmet ponuda dobro je poznata domaćim i stranim posjetiteljima, a podjednako atraktivna i ukusna jela, spremljena u vrsarskim restoranima i konobama, postala je nezaobilazni gourmet doživljaj za sve ljubitelje dobre hrane, koji svake godine privlači sve više gostiju.

gourmet manifestacija u Vrsaru

Vrsaranske goložece, sada već tradicionalno, održavaju se petu godinu zaredom, i to u proljetnom i jesenskom izdanju, u suradnji s Turističkom zajednicom općine Vrsar, Udruženjem obrtnika Vrsar i turističkom kompanijom Maistra, čime se nastavlja njegovati bogata kulturna baština ovoga kraja, a vrhunski kuhari zaslužni su za očuvanje tradicionalnih recepata, spremljenih na suvremen način.

Svaki restoran nudi dva menija, riblji i mesni, koji se sastoje od po tri slijeda i čaše vina najboljih istarskih vinara, a kompletni jelovnici mogu se pogledati na linku: 

https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/vrsaranske-golozece/

gourmet manifestacija u Vrsaru gourmet manifestacija u Vrsaru

Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe u ovoj bogatoj gourmet ponudi zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i prepustite se nezaboravnim užitcima vrhunske vrsarske kuhinje. 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Istagramu: vrsarinspires

 

Vrsar

  • VRSARANSKE GOLOŽECE

    Istarska tradicija, spojena s kreativnošću vrsarskih kuhara, posjetitelje očekuje u četiri vrsarska restorana: Kod Luce, Lovor Real Grill, Goran i Villa Vrsar. Istarski tris; panceta, kobasica i skuta, ražnjići od boškarina, crni rižoto, punjene lignje s palentom, samo su neki od brojnih specijaliteta koji se mogu isprobati, a koji će, vjerujemo, oduševiti i najzahtjevnije
  • VRSAR

    Vrhunski gourmet doživljaji samo su jedan od razloga zašto Vrsar, ali i cijela Istra, svake godine privlači sve više i više stalnih posjetitelja i gostiju.