ŠTO ME OBIČNO PITAJU

Kako sam ušla u svijet vina?

Ako kažem da sam iz Istre, povezanost s vinom nije toliko iznenađujuća. Prvi sam put počela učiti o vinu radeći neke od svojih prvih poslova na Vinistri i brzo sam shvatila da me to jako zanima. Imam položen prvi stupanj za sommeliera i članica sam odlične udruge Women on Wine s kojom imam priliku istraživati vina širom Hrvatske. O vinu učim već godinama i nemam namjeru prestati.


Osim toga, od svoje sam mame naučila da vrhunsko vino treba prije svega poštovati pa kada ste naučeni cijeniti nešto na taj način, sve ostalo dolazi samo po sebi.

Čime se još bavim?

Ono čime se profesionalno bavim je digitalni marketing i to je područje koje obožavam. Svaki dan imam priliku mnogo učiti, pratiti trendove, raditi na stranim tržištima, testirati i istraživati, a za nekoga kao što sam ja to je uživanje.


Moje slobodno vrijeme zapravo je često povezano s poslovnim edukacijama ili degustacijama, ali u svakom slučaju uvijek uključuje druženje s ljudima s kojima sam se okružila i upoznavanje novih zanimljivih ljudi.

KOJA JE IDEJA SVEGA OVOGA?

 • Učenje o vinima

  Voljela bih svima približiti svijet kvalitetnih vina. Vidjela sam na svojim prijateljima koliko se u taj svijet lako zaljubiti ako imaš priliku.
 • Vinske radionice

  Voljela bih vidjeti više ljudi na radionicama koje posjećujem, a ovo mi se čini kao odličan način promocije nečega stvarno vrijednog
 • Istraživanje restorana

  Osim vina, cijenim kvalitetnu gastro ponudu i sama sam se uvjerila da je kod nas stvarno ima, ali čini mi se da se za nju često ne zna dovoljno.
 • Eventi

  Isto tako, mnogo je događanja koje je vrijedno posjetiti, a odličan su način da širite svoja poznanstva sa zanimljivim ljudima istih interesa
 • Povezivanje udruga

  Kao članica udruge WOW imam odličnu priliku istraživati i učiti o vinima pa bih voljela što više mladih potaknuti i uključiti u takve stvari
 • Potaknuti mlade

  Stvarno vjerujem da su učenje o vinima, hrani, radionice i eventi najbolji način za provesti slobodno vrijeme i voljela bih što više mladih potaknuti na to