Ako volite prirodu i kestene ne propustite i ove godine Zelinsku kestenijadu

Zelinska Kestenijada

ŠTO? 24. Zelinska kestenijada

KADA? 16. listopada 2022. od 9:00 sati

GDJE? Kladeščica, vrh Zelinske gore

Zelinska Kestenijada

Pozivamo sve posjetitelje da nam se pridruže na Kladeščici, u nedjelju 16. listopada od 9:00 sati gdje će se održati tradicionalna 24. Zelinska kestenijada.

Zelinska Kestenijada

Na Kladeščicu možete doći pješice, na biciklu ili automobilom. Pripremili smo bogatu gastro ponudu uz nezaobilazne pečene kestene i živu glazbu. Broj mjesta i stolova je ograničen te Vas pozivamo da sa sobom ponesete svoje dekice, kako biste našli za sebe i svoje prijatelje idealno mjesto za opuštanje na prekrasnoj Zelinskoj gori. Molimo posjetitelje da obrate pozornost na privremenu prometnu regulaciju.

Zelinska Kestenijada Kesteni

Pozivamo Vas da u što većem broju dođete pješice ili na biciklima kako bi kroz rekreaciju vaš boravak u prirodi bio još ljepši. Grad Sveti Ivan Zelina i ove godine daruje mjericom kestena sve koji prvi dođu pješice!

Uživajmo u prirodi, svježem zraku, kestenima te budimo odgovorni i veseli!

program kestenijade

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Istagramu: visitsvetiivanzelina

 

Vrsar

  • VRSARANSKE GOLOŽECE

    Istarska tradicija, spojena s kreativnošću vrsarskih kuhara, posjetitelje očekuje u četiri vrsarska restorana: Kod Luce, Lovor Real Grill, Goran i Villa Vrsar. Istarski tris; panceta, kobasica i skuta, ražnjići od boškarina, crni rižoto, punjene lignje s palentom, samo su neki od brojnih specijaliteta koji se mogu isprobati, a koji će, vjerujemo, oduševiti i najzahtjevnije
  • VRSAR

    Vrhunski gourmet doživljaji samo su jedan od razloga zašto Vrsar, ali i cijela Istra, svake godine privlači sve više i više stalnih posjetitelja i gostiju.