Imamo odličnu adresu gdje provesti romantično Valentinovu u Zagrebu

Meni za Valentinovo

Dan zaljubljenih se bliži, a kroz povijest se nebrojeno puta pokazalo da ljubav zaista ide kroz želudac. Jedan od najpoznatijih restorana u zapadnom dijelu Zagreba, točnije u kvartu Špansko, povodom Valentinova nudi dva menija, riblji i mesni.

Restoran Fuentes je plod rada supružnika Tihane i Ivana Lešić koji s velikom ljubavlju i stručnošću vode ovaj restoran. Ovaj restoran još je i omiljeno mjesto poslovnjaka zbog odlične ponude poslovnih ručkova ali i ugodne atmosfere. Svjetlost koja blago osvjetljava prostor, profinjeni dekor grimizno zelene i zlatne boje te pažljivo odabrana glazba stvaraju savršenu kulisu za nezaboravno druženje. Ovdje se susreću estetika i udobnost, stvarajući okruženje koje poziva goste da se prepuste uživanju u svakom trenutku.

Restoran Fuentes

Na ribljem meniju nalaze se losos tartar, dashi dry meringue s wasabi majonezom, zatim hrskavi file zubatca, lagani pire od zapečenog celera uz tostirane pistacije, čips od povrća uz ulje kozica te Mille Feuille – lisnato tijesto s prozračnom kremom kao šećer na kraju.

Mesni meni za početak nudi espumu od artičoke, čips od crne slavonske svinje uz ulje bosiljka, zatim slijedi teleći biftek uz poširanu krušku s karameliziranim orasima i bučinim sjemenkama te umakom od plavog sira. Slatki zalogaj menija je također prozračni Mille Feuille.

Restoran Fuentes hrana

Večera će započeti pićem dobrodošlice – koktelom Negroni i dehidriranom jabukom, a cijena jednog menija je 64 eura.

Ovo je mjesto gdje se stvaraju nezaboravni trenuci, gdje se svaki zalogaj pretvara u umjetničko djelo. Zaista, posjetiti restoran Fuentes nije samo večera, već putovanje kroz svijet okusa koji ostaje urezan u sjećanje zauvijek. Pročitajte još nekoliko dobrih razloga zašto obavezno morate posjetiti restoran Fuentes u mom tekstu na linku ovdje.

Proslavite Dan zaljubljenih na najljepši mogući način uz pravi gastronomski užitak koji nudi ovaj prepoznatljivi restoran. Svoj dolazak možete rezervirati na broj 099 6808 498.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite restoran Fuentes na Instagramu: fuenteszagreb

 

RESTORAN FUENTES, ZAGREB

  • Uspješna priča

    Restoran Fuentes u Španskom uspješna je priča na hrvatskoj gastro sceni i potvrda da se kvaliteta i visoki standardi uvijek isplate. Radi se o viziji Ivana i Tihane Lešić, koja se nakon mnogo ulaganja, testiranja i učenja o ovom poslu, napokon ostvarila.
  • Vrijedno iskustvo

    Restoran Fuentes nudi zanimljiva jela koja su rezultat svih ljudi koje su upoznali, onoga što su naučili i što su probali. Dobili su priliku godinu dana živjeti, raditi i učiti u Meksiku s nekima od najboljih kuhara tog područja. Dobili smo vrijedne certifikate i znanja koja su nam pomogla u stvaranju svega ovoga.