Otvoren ekskluzivan Premier Wine Club u Zagrebu za 100 najvećih ljubitelja vina

Premier Wine Club
Svijet Vina Zagreb jučer je predstavio zavidan projekt u svojoj trećoj vinoteci u Zagrebu u Bleiweisovoj 24. U podrumu vinoteke djelovat će Premier Wine Club, klub zatvorenog tipa za samo 100 članova koji će imati priliku uživati u najekskluzivnijim vinima. 

Dino Kušen, vlasnik vinoteka Acrobat po uzoru na svjetske vinske klubove, u svojoj novootvorenoj trećoj vinoteci, na jednom mjestu okupio je najveću kremu vinskih etiketa. 

Dino Kušen

Chateau Le Pin, Latour, Cheval Blanc, Lafite Rothschild i Promontory iz doline Nape neke su od najekskluzivnijih etiketa Premier Wine Cluba u zapadnom dijelu Zagreba. Kušen već ima dvije vinoteke, al ovu treću čini posebnom što osim trgovine gdje možete kupiti vrhunska strana vina čija se cijena kreće od 13 eura na dalje, krije se prvi hrvatski Premier Wine Club samo za odabrane članove.

Le Pin, Pomerol

Premier Wine CLub

Da bi se ušlo na adresu Bleiweisova 24 mora se pozvoniti i jedino tako ulazite u vinoteku. Da bi postali član kluba morate odvojiti članarinu od 3000 eura. Ono što vam taj iznos omogućava uživanje je u svim vinima koje klub krije do vrijednosti članarine, a nakon toga i dalje možete uživati ali plaćate račun. Osim vina, koja su zvijezda kluba, Kušen je nabavio prestižne brendove drugih žestokih alkoholnih pića, Roby Marton gin, Windspiel vodka te Clase Azul tekile. Uz pića, u klubu će se odlično i jesti, a za to će se pobrinuti vlasnik vrhunske zagrebačke mesnice The Meat, chef Nenad Komes

Vinoteka Acrobat

Klub prima samo 100 članova, a kako bi postali član morate ispunjavati uvjete kluba. Vlasnik Dino Kušen objasnio je da najbitniji uvjet koji mora biti zadovoljen je da osoba ima taj životni stil. Član mora imati kulturu ponašanja, biti dobro upoznat svijetom vina i uživati u vinima i izvan kluba. 

Dino Kušen

Mnogi se mogu pitati vrijedi li za ovo dati ovoliko visoku članarinu, najekskluzivnija selekcija vina to itekako opravdava. Hoćete li probati Barolo, Maya, Opus One ili  najposebniji merlot Pétrus 2000, vino koje je otputovalo na Mjesec, najvažnije je pitanje u klubu, a kad izaberete kao istinski hedonisti u klubu ćete pronaći savršeno mjesto za druženje i ispijanje savršenih vina s najposebnijim pričama. 

Petrus 2000 Vinoteka Svijet vina Barolo, Opus One, Maya

Premier Wine Club, prvi takav klub u Hrvatskoj korak je u budućnost. To je mjesto prvenstveno namijenjeno uživanju u vinima, s nadom da će potaknuti ljude  da uvide kako je vino puno više od biznisa, kako se radi o kulturi, o prirodi, o onom što nam zemlja daje i što moramo na pravi način znati cijeniti.

Premier Wine CLub

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Istagramu: vinotekasvijetvina

Bleiweisova 24, Zagreb

  • PREMIER WINE CLUB

    U podrumu vinoteke djelovat će Premier Wine Club, klub zatvorenog tipa za samo 100 članova koji će imati priliku uživati u najekskluzivnijim vinima. Premier Wine Club, prvi takav klub u Hrvatskoj korak je u budućnost. To je mjesto prvenstveno namijenjeno uživanju u vinima, s nadom da će potaknuti ljude  da uvide kako je vino puno više od biznisa.
  • VINOTEKA SVIJET VINA

    Svijet Vina Zagreb jučer je predstavio zavidan projekt u svojoj trećoj vinoteci u Zagrebu u Bleiweisovoj 24.
    Kušen već ima dvije vinoteke, al ovu treću čini posebnom što osim trgovine gdje možete kupiti vrhunska strana vina čija se cijena kreće od 13 eura na dalje, krije se prvi hrvatski Premier Wine Club samo za odabrane članove.