Mesnica Arman u Poreču ima odličnu ponudu odležanih steakova

Ako ste veliki obožavatelj steakova i mesnih delicija, onda ste na pravom mjestu. Danas vam donosim priču o Fabriciu Armanu, čovjeku koji nije oduvijek volio meso, no danas u njegovoj mesnici možete pronaći odličnu ponudu odležanih steakova, onakvu ponudu kakvu ćete malo gdje pronaći u Istri. Mesnica Arman nalazi se u centru Poreča na tržnici.

U srcu Poreča otvorio je mesnicu

Fabricia Armana meso i jela spravljena od mesa nisu posebno zanimala, no s godinama rada i usavršavanja zavolio je meso shvativši da svojim klijentima želi dati zaista kvalitetan izbor mesa. I srećom da je to tako jer danas imamo priliku kušati veličanstvene komade mesa poznatog i kvalitetnog podrijetla kakve Fabricio nudi u svojoj Arman mesnici. Nakon 18 godina intenzivnog rada kao mesar, Fabricio je otvorio svoju mesnicu i to u srcu Poreča, u unutarnjem dijelu tržnice u Poreču.

Kako kod Fabricia i u njegovom radu ništa nije slučajno, već je sve rađeno promišljeno, s posebnom brigom i pažnjom, tako ni odabir mjesta mesnice nije slučajan. Naime, za Fabricia je tržnica oduvijek bila žila kucavica svakog grada. Ondje se vide uzance i običaji domaćih ljudi, a mnogi turisti sa zadovoljstvom posjećuju gradske tržnice.

Kvalitetno meso poznatog podrijetla

Koliko i sam Fabricio cijeni vrhunsku kvalitetu govori činjenica kako je sve meso koje on svojim klijentima nudi u svojoj mesnici poznatog podrijetla. Vrhunska kvaliteta za njega je glavni cilj.  Za ponudu svoje mesnice bira isključivo prvoklasno meso životinja s hrvatskih pašnjaka koje se hrane na otvorenom i slobodnom ispašom.

Tomahawk steak

Odlična ponuda steakova

Briga o podrijetlu i kvaliteti mesa, pažnja usmjerena na biranje mjesta prodaje, stvaranje priče i neprestani trud, edukacije te rad ne mogu ne iznjedriti vrhunsku ponudu mesa koje Fabricio nudi u svojim mesnicama u Poreču i Taru. U njegovoj ponudi pronaći ćete prave dryage steakove od ribeye steakova, t-bone, biftek, ramstek, juneća leđa kostata, juneća slabina s kostima, flank steak, tomahawk steakova do raznih dijelova junećeg i goveđeg mesa.

No, i mnogo više. Osim iznimne ponude mesa vrhunske kvalitete, on će vam i nesebično ponuditi savjet oko pripreme istog. Fabricio pušta da steakovi odležavaju minimalno četiri tjedna u dry ager hladnjacima, a često i više, ovisno o komadu mesa.

Dryaged steak

Posjetite mesnicu Fabricia Arman u zatvorenom dijelu tržnice u Poreču, svaki dan od 6:30 sati do 13:30 sata. Za sve nedoumice i prijedloge Fabricio je uvijek na raspolaganju klijentima. Uputit će svakog klijenta u male kulinarske tajne pripremanja tako vrhunskih i prvoklasnih komada mesa! Osim mesnice, Fabricio drži i poznati Arman grill gdje možete kušati najbolje jela s roštilja.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite  na Instagramu: arman_grill_porec

ARMAN MESNICA, POREČ

  • FABRICIO ARMAN

    Fabricio Arman otvorio je svoju mesnicu i to u srcu Poreča, u unutarnjem dijelu tržnice u Poreču. 
  • ODLIČNA PONUDA STEAKOVA

    U Arman mesnici možete pronaći odličnu ponudu mesa, onakvu ponudu kakvu će te malo gdje drugdje naći.