Na tržnici u Poreču jedu se najbolji ćevapi i burgeri!

Arman grill Poreč

Arman grill u Istri, a i šire, nije potrebno puno predstavljati jer svi odmah znaju da se radi o najboljim ćevapima i burgerima koje ovdje možete pronaći. Smješteni na samoj tržnici u Poreču, ne biste očekivali ambijent koji će vas unutra dočekati. Ta lokacija ima posebnu priču, kao i svaki drugi detalj vezan za Arman grill, a što iza te priče stoji, ispričao nam je vlasnik Fabricio Arman.

Fabricio Arman

Smještena na tržnici u Poreču, ekipa iz Arman grilla već nekoliko godina nudi najbolje od mesa. Tako za svoje goste pripremaju leskovačke i bosanske ćevape, burgere, punjene pljeskavicetartar, tuna steak, odležani T-bone steak, biftek i još puno toga. Fabricio je cijelu priču zapravo počeo otvaranjem svoje mesnice na samoj tržnici nakon 18 godina rada. U svojoj mesnici nudi isključivo prvoklasno meso s hrvatskih pašnjaka, a možemo reći da je jedini u Istri s ovako impresivnom ponudom odležanih mesa.

Odležano meso Poreč

Od nekoga tko nije volio meso do nekoga tko ga sada gleda kao izvor kreativnosti

Iako nikada nije mislio da će raditi s mesom, niti ga je zapravo volio jesti, činjenica da je njegov gazda u njega dosta uložio i da je o mesu saznao puno više nego što je ikada očekivao, sve je to promijenila. Fabricio je kroz rad vidio da rad s mesom može i treba biti kreativan. Ono što može reći za svoj odnos prema radu je stalno učenje i usavršavanje. Vrhunska kvaliteta mu je glavni cilj, a kako bi do nje došao puno je toga uložio u okupljanje savršenog tima i u učenje od mesara i kuhara poznatih na svjetskoj razini. U razgovoru s njim vidjela sam to neiscrpno znanje o mesu. 

Ćevapi Arman grill

Što stoji iza priče o kvaliteti? 

S jedne je strane poznavanje kvalitete i kako ju ponuditi svojim gostima. Tako Fabricio za jela koja nudi, bira isključivo prvoklasno meso životinja s hrvatskih pašnjaka koje se hrane otvorenom i slobodnom ispašom. Lepinje i peciva za burgere rade sami, a svoje ćevape rade po zaštićenoj recepturi. 

Burger Arman

A druga je strana jasna vizija. Fabricio nije uletio u posao kojim se bavi, nego je do njega došao teškim radom. Tako iza svakog poteza stoji priča, a jedna od posebno zanimljivih je ona o izboru tržnice kao mjesta na kojem su ponudili prostor i uslugu visoke kvalitete: Oduvijek me zanimala tržnica jer ona predstavlja dušu i žilu kucavicu grada. Tu se vide običaji domaćih ljudi, a mnogi turisti sa zadovoljstvom posjećuju gradske tržnice kako bi iskusili pravu kvalitetu lokalne ponude.”

Arman grill Poreč

Rezultat – ponuda visoke kvalitete, svaki put! 

U zatvorenom dijelu porečke tržnice tako možete nabaviti prvoklasno meso u njegovoj mesnici, dok u Arman grillu na otvorenom dijelu tržnice najbolje specijalitete s roštilja. Ovo je mjesto na kojem možete probati odležana mesa vrhunske kvalitete i ćevape tradicionalne recepture pečene na ugljenu, ali i rižota, riblje specijalitete, razne deserte, te marende.

Chefica Renata

Cijela ova priča puno je lakša uz cheficu Renatu koja cijelu priča prati od samog početka Arman Grilla, a uz to svoj posao radi iz ljubavi gdje kreativnost i pedantnost servira u svakom jelu. Posebno ističu svoje burgere pripremljene od brioche peciva, svježeg domaćeg povrća kupljenog na tržnici i odležanog mesa za savršeni burger po tajnoj recepturi. Svakako zvuči kao nešto što se mora probati! Za besplatnu dostavu po Poreču možete ih kontaktirati na 052 431 677.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur

Pratite Arman Grill na Facebooku i Instagramu: arman_grill_porec

 



ARMAN GRILL POREČ

  • MESNICA

    Izvrsna ponuda prvoklasnog mesa, te veliki izbor odležanih mesa s hrvatskih pašnjaka.
  • ARMAN GRILL

    Najbolja jela s roštilja na ugljen, posebno su poznati po svojim ćevapima i burgerima!