DeguStazione u Taru svojim gostima predstavlja najbolje od Istre i Tar-Vabrige

DeguStazione

 DeguStazione u istarskom Taru omiljena je gastro adresa kada se radi o klasicima domaće istarske kuhinje, autentičnosti i garanciji dobrog, ukusnog obroka. Ta Kuća tradicijske gastronomije u utorak, 19.4.2022., sprema meni pun iznenađenja za sve gurmane, predstavljajući tako svojim gostima samo najbolje od Istre i Tar-Vabrige

DeguStazione priprema izvrsna autohtona jela Istre

Istra je jedna od najatraktivnijih destinacija na svijetu namijenjena svim gastroljupcima. Divan je to kraj Lijepe Naše koji od pamtivijeka njeguje maslinovo ulje, vino, tartufe i čiji stanovnici neumorno spravljaju riblje i mesne specijalitete, prenoseći male tajne njihovog pripremanja kroz generacije, s koljena na koljeno. Stoga nigdje na svijetu ne postoji bolje mjesto za kušanje autohtonih jela Istre u jednako tako autentičnom ambijentu od Kuće tradicijske gastronomije, DeguStazione u Taru.

DeguStazione u Taru polazna je stanica za gurmansko istraživanje Istre koja u utorka, 19.4., svim svojim gostima nudi mogućnosti upoznavanja istarskog poluotoka na najbolji mogući način – kroz maslinovo ulje, vino, autohtona jela i pjesmu! 

DeguStazione na pjatu 

Renomirani chef Marijo Čepek,  koji je s godinama rada, truda i educiranja do savršenstva doveo svoje kuhanje, i vrsna DeguStazione ekipa kreirali su poseban jelovnik zvučnog imena „DeguStazione na pjatu“. „DeguStazione na pjatu“ osim izvanrednih jela, objedinjuje i vina te ulja tarskog podneblja koja će predstaviti sommelier Edi Brčić!

19.travnja u 19 sati na jelovniku Kuće tradicijske gastronomije tako će naći ceviche od cipla, sljubljen s malvazijom Musizza 2021 i maslinovim uljem Perlazzi, te zeleni ravioli punjeni bakalarom u umaku od kozica i šparoga, sljubljeni sa sauvignonom Coccolo 2021 i s maslinovim uljem Santa Marina. Nakon tih idealnih kombinacija, slijede file Strelke u umaku od malvazije i sortirano povrće uz malvaziju Coccolo 2021 i uz maslinovo ulje Žužić te toć od teletine i domaći njoki obogaćeni tartufima uz merlot Žužić 2021 i uz maslinovo ulje Laron. Slatki kraj označit će serviranje pandišpanja i zavajona uz muškat žuti Coccolo 2021. 

Čitavo gurmansko iskustvo bit će prožeto glazbom Sunset Dueta. Cijena večere je 300 kuna, a svoje mjesto možete rezervirati pozivom na broj: 091 6029 723. Vidimo se 19. travnja u 19 sati u Kući tradicijske gastronomije u Taru!

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: degustazione_tar

DeguStazione, Tar-Vabriga

  • DeguStazione

    DeguStazione u istarskom Taru omiljena je gastro adresa kada se radi o klasicima domaće istarske kuhinje, autentičnosti i garanciji dobrog, ukusnog obroka.
  • Marijo Čepek

    Renomirani chef Marijo Čepek, koji je s godinama rada, truda i educiranja do savršenstva doveo svoje kuhanje