Goodbye Summer Party – odličan event u organizaciji restorana Fuentes

Vlasnici Tihana i Ivan Lešić s hostsama

S odlaskom ljetnih dana najbolje su se oprostili gosti koji su prošli tjedan bili na Goodbye Summer Partyju u restoranu Fuentes. Ovaj restoran u Španskom bio je idealno mjesto za druženje, finu hranu i vrhunske koktele. Prekrasni interijer i profesionalno osoblje stvorili su savršen ambijent  za ovaj poseban događaj.

Mario Majcen

Gosti su bili počašćeni kulinarskim spektaklom koje su im pripremili Fuentesovi talentirani chefovi kuhinje Marko i Denis. Inače restoran Fuentes odličan je restoran koji svojom ponudom i izvrsnošću okuplja ljude iz poslovnog svijeta ali i sve ljubitelje dobre kuhinje. Jelovnik od četiri slijeda predstavljao je najbolje sastojke i okuse sezone. Gosti su imali priliku probati Carpaccio od lososa i tune ukrašenom prepeličjim jajetom i dehidriranim kaparima, Portabello gljivama popraćenim chatneyjem od povrća i sirom peccorino, konfijem pačjih prsa poslužen s pireom od brusnica i pavéom od krumpira te u slatkom čokoladnom ganacheu i sorbetom od cassisa s listićima mente.

Slika hrane

Kako bi se upotpunili ovi kulinarski užici, poznati barmen Mario Majcen vješto je osmislio specijalne koktele koji su bili savršena pratnja uz jela. Kokteli koje je pripremao bili su Upgrade, Antikovac, Strawberry Colins i Creme de Antique.

Jela restorana Fuentes

Vlasnici Ivan i Tihana Lešić potrudili su se da vrhunac večeri nedvojbeno bude i glazba za koju se pobrinuo DJ Martin. Njegov je odabir glazbe podigao atmosferu i potaknuo goste na ples i pružio im odličan provod, dok su hostese u crvenim haljinama dodale poseban šarm partyju brinući se za udobnost i zadovoljstvo svih prisutnih.

Ivan Lešić i hostese

Neosporno je reći kako je Goodbye Summer Party u Fuentesu bio izvanredan uspjeh i odličan oprost od svima omiljenog ljeta. Gosti su uživali u kulinarskim delicijama i vrhunskim koktelima, toploj i gostoljubivoj usluzi hostesa i plesali uz pjesme koje je puštao DJ Martin. Bila je to noć za druženje, odličnu hranu i koktele te fantastičnu glazbu – prikladan način da se oprostimo od ljeta i pripremimo za nadolazeće jesenske dane. Ovo je bio jedan od mnogih partyja u nizu koje vam sprema Fuentes, a mi s veseljem jedva čekamo idući!

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite Restoran Fuentes na Instagramu: fuenteszagreb

Goodbye Summer party, restoran Fuentes Zagreb

  • Restoran Fuentes

    Inače restoran Fuentes odličan je restoran koji svojom ponudom i izvrsnošću okuplja ljude iz poslovnog svijeta ali i sve ljubitelje dobre kuhinje. Vlasnici Ivan i Tihana Lešić potrudili su se da vrhunac večeri nedvojbeno bude i glazba za koju se pobrinuo DJ Martin.
  • Poseban meni

    Gosti su imali priliku probati Carpaccio od lososa i tune ukrašenom prepeličjim jajetom i dehidriranim kaparima, Portabello gljivama popraćenim chatneyjem od povrća i sirom peccorino, konfijem pačjih prsa poslužen s pireom od brusnica i pavéom od krumpira te u slatkom čokoladnom ganacheu i sorbetom od cassisa s listićima mente.