Istarska vinarija Arman Marijan Wines – u glavnoj je ulozi regionalne TV serije Tajne vinove loze

Snimanje Tajne vinove loze

Vižinada – Produkcijska kuća Met Ro prepoznala je vinariju Arman Marijan Wines kao savršenu lokaciju za snimanje popularne TV serije Tajne vinove loze. Izbor ne iznenađuje, jer je riječ o slikovitom imanju okruženom vinogradima, smještenom u Vižinadi kraj Poreča s kojeg se pruža divan pogled na Jadransko more.

Štoviše, riječ je o više puta nagrađivanom obiteljskom gospodarstvu koje već godinama promišljeno gradi svoj imagedestinacije u kojoj se događa idealan spoj vinogradarske vještine i visoke kulture. Podrum vinarije mjesto je gdje se održavaju vrhunski jazz koncerti, živahni salsa party s kratkim plesnim tečajem za sve posjetitelje, izložbe raznih umjetnika te slični poslovni i privatni događaji. Primjerice, Yasuto Ohara, jedan od najboljih svjetskih jazz pijanista i Lior Attar, slavljeni australski kantautor, tu su održali svoj recital.

Nina Arman i glumci iz serije

Tradicija uzgoja vinove loze na obiteljskom gospodarstvu Marijan Arman traje više od dva stoljeća. Poznati su po svojim vinima autohtonih i internacionalnih sorti koje predstavljaju u kušaonici u kojoj se može isprobati petnaestak različitih vina, uz razne istarske gastronomske delicije.

U trećoj sezoni serije Tajne vinove loze glumac Vojin Ćetković (u glavnoj ulozi – Vuk) kupuje vinariju u Istri (predočenu gospodarstvom Arman Marijan Wines) kako bi ispunio želju svojoj kćeri Anji (Vanja Nenadić). Osim vinarije, serija je snimana i na lokacijama u gradu Vrsaru i Limskom kanalu te na još nekoliko mjesta koja ističu ljepote istarskog krajolika u kojem su uživali brojni članovi produkcijskog tima, kao što je poznati filmski i televizijski redatelj Dejan Karaklajić i glumica Lucija Šerbedžija, među ostalima.

Arman Marijan Wines - snimanje 03

“Bila nam je iznimna čast i zadovoljstvo ugostiti renomiranu filmsku ekipu u našim lijepim vinogradima u kojima se spremamo na berbu od koje imamo velika očekivanja, usprkos klimatskim promjenama. Lijepo je biti destinacija iz mašte kreativaca sedme umjetnosti“, izjavila je Nina Arman Rickijević, voditeljica marketinga i prodaje vinarije Arman Marijan Wines

Inače, vinski podrum obitelji Arman Marijana i pripadajući vinogradi nalaze se u Zapadnom istarskom vinogorju, u Vižinadi nedaleko Poreča i u obiteljskom su vlasništvu već više od 200 godina. Renomirana vinarija sastoji se od vinskog podruma, kušaonice i otvorene terase s prekrasnim pogledom na vinograde, gdje možete kušati paletu od 15 različitih etiketa – Malvaziju istarsku, Chardonnay, Sauvignon blanc, Muškat bijeli poluslatki, te crvena: Teran, Cabernet sauvignon, Merlot.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Vinarija Arman Marijan, Vižinada

  • Vinarija Arman Marijan

    Vinski podrum obitelji Arman Marijana i pripadajući vinogradi nalaze se u Zapadnom istarskom vinogorju, u Vižinadi nedaleko Poreča i u obiteljskom su vlasništvu već više od 200 godina.
  • Serija Tajne vinove loze

    U trećoj sezoni serije Tajne vinove loze glumac Vojin Ćetković (u glavnoj ulozi - Vuk) kupuje vinariju u Istri (predočenu gospodarstvom Arman Marijan Wines) kako bi ispunio želju svojoj kćeri Anji (Vanja Nenadić).