Mješavina za kruh bez aditiva koja će vas zaista oduševiti!

Di-go mješavina za kruh

Nedavno smo imali priliku prisustvovati kulinarskoj radionici koju je organizirao di-go, omiljeni domaći brend koji se već četrdeset godina ističe svojom kvalitetom i povjerenjem potrošača. Ono što di-go čini posebnim je njihova posvećenost inovacijama i ispunjavanju potreba svojih kupaca. Di-go je poznat po razvijanju učinkovitih i vrhunskih fermentacijskih rješenja koja omogućavaju proizvodnju visokokvalitetnih pekarskih proizvoda. Njihovi proizvodi su pažljivo osmišljeni kako bi olakšali proces pripreme kruha kod kuće.

Marijana Batinić i Di-go

Na ovoj radionici koja se održala 28. rujna u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona, u društvu Marijane Batinić i novinara, di-go je predstavio svoja tri nova proizvoda, a mi smo imali priliku isprobati ih iz prve ruke. Radi se o tri nove gotove mješavine za kruh, koje su 100% veganske i razvijene u suradnji s nutricionistima. Ove mješavine omogućavaju bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha bez aditiva i konzervansa. Prva mješavina je za fini domaći kruh koji nas svojim mirisom i okusom vraća u djetinjstvo, a istovremeno je izvor bjelančevina i vlakana. Druga mješavina je za mediteranski kruh i pizze, nudi laganije, ali aromatične i bogate okuse. Treća mješavina za multigrain kruh obogaćuje nutritivnu vrijednost svakog jela sa sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa. Multigrain kruh također ne sadrži aditive ni konzervanse i bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.

Di-go mješavine za kruh

Na radionici smo se podijelili u parove i dobili zadatak napraviti kruh koristeći di-go gotove mješavine. Na početku nismo znali što nas očekuje, ali smo ostali vrlo ugodno iznenađeni! Svatko je imao svoju radnu jedinicu, a na kraju je žiri ocjenjivao naše kreacije. Postupak izrade kruha bio je prilično jednostavan – smjesa se pomiješa s kvascem, doda se voda, i tijesto se ostavi da se diže pola sata.

Di-go mješavine za kruh

Dok se tijesto dizalo, imali smo priliku raditi umake za kruh. Svatko od nas je smislio svoj vlastiti namaz koristeći različita začinska bilja i krem sir. Na kraju je žiri ocijenio naše umake i kruh, a svi smo se odlično zabavili i podružili tijekom cijele radionice. Vrhunac dana bilo je pečenje kruha koji je na kraju ispao fantastično. Naglasak je na tome da je ovaj kruh bez aditiva, što je izuzetno važno za sve koji žele uživati u kvalitetnom i zdravom kruhu. Naša posjeta kulinarskoj radionici di-go bila je vrlo ugodna, zabavna i edukativna. Iako nismo znali što nas očekuje na radionici, bila je nevjerojatno iskustvo koje nas je povezalo s kulinarskom kreativnošću i domaćim kruhom. Osjećali smo se kao pravi pekari dok smo stvarali vlastiti kruh, a rezultat je bio ukusan i zdrav proizvod bez nepotrebnih dodataka. Ovo iskustvo nam je pokazalo da se kvalitetan kruh može pripremiti kod kuće s minimalnim trudom i dodacima.

Isprobajte di-go proizvode, otkrijte okus domaćeg kruha i uživajte u njegovim aromama. Hvala brendu di-go što nas je pozvao na ovu sjajnu radionicu i omogućio nam da otkrijemo nove načine uživanja u kruhu!

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Di-go radionica, Zagreb

  • Novi top proizvodi

    Na ovoj radionici koja se održala 28. rujna u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona, u društvu Marijane Batinić i novinara, di-go je predstavio svoja tri nova proizvoda, a mi smo imali priliku isprobati ih iz prve ruke.
  • Di-go brend

    Di-go, omiljeni domaći brend koji se već četrdeset godina ističe svojom kvalitetom i povjerenjem potrošača. Ono što di-go čini posebnim je njihova posvećenost inovacijama i ispunjavanju potreba svojih kupaca.