Wine Cellar Escape: prva vinska escape room degustacija na kojoj će te se sjajno zabaviti s ekipom

Wine Cellar Escape igra

Započnite novu godinu na najzabavniji način uz čašu izvrsnog vina u podrumu vinarije Matošević. Stoga okupite svoju ekipu na potpuno novom i jedinstvenom načinu druženja koji u sebi spaja zajedništvo, avanturizam i vino u jedinstvenu vinsku degustaciju.

Zabavan i avanturistički način druženja s najmilijima

Pitate se kako je moguće da jedan prijateljski susret sadrži sva četiri prethodno spomenuta faktora? Odgovor na to pitanje je Wine Cellar Escape u čuvenom podrumu vinarije Matošević. Wine Cellar Escape je igra proizašla iz vinarije Matošević, koja je i inače poznata po inovativnim i originalnim idejama, i to po uzoru na sve popularnije escape room igre koje su zabavne, zanimljive, edukativne te je prostor u kojem se igra odvija primjeren temi iste. Ova originalna vinska igra ne samo da se odvija u prekrasnom podrumu vinarije Matošević, u kojem su igrači okruženi vrhunskim vinima, već omogućava i učenje o vinima i naposljetku, njihovo kušanje.

Vinska igra

Wine Cellar Escape igra u podrumu vinarije Matošević u Krunčićima je avanturistički način degustiranja vina te idealna prilika da uživate u blagdanskom druženju s najmilijima uz vrhunsku vinsku kapljicu. Isto tako, iznimnost ove vinske igre je i ta što se zadaci te koncept iste mijenja, stoga onaj tko je istu jednom zaigrao sljedeći put može očekivati nešto potpuno drugačije. Naime, ovu igru iz podruma vinarije Matošević neprestano poboljšava i usavršava Valentina Babić, članica ekipe vinarije Matošević koja je ujedno igru i osmislila. 

Wine Cellar Escape prava je mala vinska pustolovina

Wine Cellar Escape cijeli proces kušanja vina pretvara u pravu malu pustolovinu koja će sigurno zabaviti vas i vaše društvo. U tu pustolovnu vinsku turu uključen je obilazak podruma, kušanje četiri vina, rješavanje zadataka i izazova te nagrada za sve uspješno riješene zadatke. Također, ova vinska igra osmišljena je za društvo od dvije do pet osoba.

Vina Matošević

Interes za Wine Cellar Escape igru ne jenjava

Iz vinarije Matošević javljaju kako interes za njihovu avanturističku degustaciju ne jenjava, podjednako je obožavaju i mladi i oni nešto stariji. Termin za ovu originalnu vinsku degustaciju možete rezervirati preko Facebook i Instagram profila vinarije Matošević, te putem e-maila: office@matosevic.com ili pozivom na broj: 052 448 558. Rezervirajte svoje mjesto i svojim najmilijima priuštite najzabavnije blagdansko druženje o kojem se neće prestajati govoriti!

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: vinamatosevic

Fotografije: Tea Ritoša

WINE CELLAR ESCAPE, VINARIJA MATOŠEVIĆ

  • WINE CELLAR ESCAPE

    Wine Cellar Escape igra u podrumu vinarije Matošević u Krunčićima je avanturistički način degustiranja vina te idealna prilika da uživate u druženju s najmilijima uz vrhunsku vinsku kapljicu.
  • VALENTINA BABIĆ

    Isto tako, iznimnost ove vinske igre je i ta što se zadaci te koncept iste mijenja, stoga onaj tko je istu jednom zaigrao sljedeći put može očekivati nešto potpuno drugačije. Naime, Wine Cellar Escape igru neprestano poboljšava i usavršava Valentina Babić, članica ekipe vinarije Matošević koja je ujedno igru i osmislila.