Goodbye Summer Party u Fuentesu: Proslavite posljednje dane ljeta u stilu!

Goodbye summer party Fuentes

Dok se ljeto lagano bliži kraju, pozivamo Vas na jedan event s kojim ćete se od njega oprostiti na najbolji mogući način. Pridružite se na Goodbye Summer Partyju u restoranu Fuentes u Španskom 21. rujna s početkom u 18 sati i uživajte u posljednjim danima najtoplije sezone ove godine. Možete očekivati večer ispunjenom fantastičnom glazbom, vrhunskim koktelima i posebno osmišljenim menijem koji je napravljen isključivo za ovu priliku. Ovim se eventom možda opraštamo od ljeta, ali istovremeno pruža divnu tranziciju u malo hladnije dane. Spoiler alert: ovo je samo jedan od mnogih partyja koje vam sprema Fuentes.

Chef Marko i Denis

Talentirani chefovi kuhinje Marko i Denis pomno su pripremili poseban meni od četiri slijeda, savršeno nadopunjen koktelima koje je stručno osmislio poznati barmen Mario Majcen. Evo kratkog pregleda onoga što vas očekuje. Najprije će vas dočekati piće dobrodošlice koje će postaviti ugođaj cijele večeri. Zatim dolazi prvi slijed jela koje uključuje Carpaccio od lososa i tune ukrašenom prepeličjim jajetom i dehidriranim kaparima, nakon čega slijedi koktel Upgrade Maria Majcena.U drugom slijedu možete uživati u Portabello gljivama popraćenim chatneyjem od povrća i sirom peccorino uz koktel Antikovac. Treći slijed uključuje konfi pačjih prsa poslužen s pireom od brusnica i pavéom od krumpira koji možete kušati uz koktel Strawberry Colins.

hrana restorana Fuentes

U posljednjem slijedu možete uživati u slatkim tonovima čokoladnog ganachea i sorbetom od cassisa s listićima mente uz koktel Creme de Antique. Cijena ove fantastične večeri iznosi €62 po osobi. Uz kulinarske užitke, očekuje vas veseli i ljubazni tim hostesa zajedno s izvanrednim DJ Martinom koji će stvoriti nezaboravnu atmosferu i držati zabavu u punom jeku. Pridružite nam se na Goodbye Summer Party u restoranu Fuentes i ispratite ljeto na nevjerojatan i poseban način. Rezervirajte svoje mjesto na broj  099 6808 49 i vidimo se tamo!

Fotografije Dora Šikulec.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite  Fuentes na Instagramu: fuenteszagreb

 

Goodbye Summer Party, Restoran Fuentes

  • Goodbye Summer party

    Pridružite se Goodbye Summer Partyju u restoranu Fuentes u Španskom 21. rujna s početkom u 18 sati i uživajte u posljednjim danima najtoplije sezone ove godine. 
  • Restoran Fuentes

    Restoran Fuentes u Španskom uspješna je priča na hrvatskoj gastro sceni i potvrda da se kvaliteta i visoki standardi uvijek isplate. Radi se o viziji Ivana i Tihane Lešić, koja se nakon mnogo ulaganja i učenja o ovom poslu, napokon ostvarila.