Tajno kušanje 16 malvazija odvija se upravo danas

Zamisliti da ste pozvani na degustaciju šesnaest malvazija iz berbe 2020. godine za koje ne znate tko ih je proizveo, kakav ih prati glas, gdje će se odvijati samo kušanje istih, niti tko će vam u svemu tome praviti društvo. Upravo jedna takva degustacija odvija se danas i uzbuđenje nikada nije bilo veće.

Kušanje malvazija je misterij

Danas se na tajnoj lokaciji odvija slijepo kušanje šesnaest malvazija iz berbe 2020. godine. Svi detalji, osim o godini njihovog nastanka,  potpuno su nepoznati. Zadatak svih prisutnih na ovoj degustaciji jest provjeriti u kakvoj su kondiciji i stanju malvazije berbe 2020. godine s obzirom na to da je od njihovog kreiranja prošla godina dana. Žiri kao i gošće ove degustacije su još jedna misterija ove neobične, ali jako zanimljive degustacije. Jedini poznati podatak je taj da je žiri sastavljen od desetak stručnjaka u području vinarstva, profesora na fakultetima, cijenjenih sommeliera kao i izvrsnih poznavatelja vrhunske vinske kapljice. Nesumnjivo je i to da će svi gosti tajanstvene degustacije biti vrsni poznavatelji i veliki ljubitelji vina.

Posebna degustacija malvazija berbe 2020.godine

Degustacija malvazija, koja je obavijena tajne, ne sumnjivo pridonosi velikom uzbuđenju i ushićenju svih gostiju, članova žirija, organizatora ali i samih vinara. Također, osim što je ovakav način organiziranja degustacije originalna i jedinstven, ovakva tajanstvena degustacija doprinosi i objektivnosti te iskrenosti svih prisutnih prilikom kušanja malvazija. Što je zaista pohvalno i vrijedno spomena.

Vjerujem da svi oni pozvani na ovu zagonetnu degustaciju, baš kao i ja sama, s nestrpljenjem iščekuju sam njen današnji početak te da ih nagriza znatiželja. Ne brinite, čim saznam sve detalje, obavijestit ću vas i o istima ću vam pisati!

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

 

TAJNO KUŠANJE 16 MALVAZIJA, TAJNA LOKACIJA

  • TAJANSTVENO KUŠANJE MALVAZIJA

    Danas se na tajnoj lokaciji odvija slijepo kušanje šesnaest malvazija iz berbe 2020. godine.
  • POSEBNA DEGUSTACIJA MALVAZIJA BERBE 2020. GODINE

    Degustacija malvazija, koja je obavijena tajne, ne sumnjivo pridonosi velikom uzbuđenju i ushićenju svih gostiju, članova žirija, organizatora ali i samih vinara.