„Bevemo & Andemo“ – wine& walk avantura u Taru koju svi jedva čekaju!

U maloj istarskoj općini Tar-Vabriga za sve ljubitelje prirode, vinske kapljice i istarskih slastica sprema se sjajna vinska manifestacija „Bevemo & Andemo“! Kako sam i sama veliki obožavatelj vinskih manifestacija koje na originalan i domišljat način prezentiraju vina te jela određenog kraja, tako se uvelike radujem datumu 23.10.2021.godina, danu održavanja  manifestacije „Bevemo & Andemo“ u Taru. Detalje za sve vas željne odličnih, zabavnih i zanimljivih vinskih manifestacija s dozom uživanja u prirodi, donosim u nastavku.

Wine and Walk avantura „Bevemo & Andemo“

Turistička zajednica Općine Tar-Vabriga ovog puta je nadmašila samu sebe organizirajući sjajnu, domišljatu i originalnu manifestaciju naziva „Bevemo & Andemo“. Sama manifestacija predviđena je kao wine & walk avantura na kojoj će posjetitelji tijekom šetnje od sedam kilometara imati priliku isprobati razna vina istarskog područja, istarske slastice te istarski gin i rakije, koji su rezultat rada vrijednih ruku s toga područja. Na punktovima uz stazu posjetitelje će dočekati vrijedni istarski vinari i ostali lokalni proizvođači. No, to nije sve! Posjetitelje duž staze očekuju iznenađenja, animacije i zabavni program na završnom punktu na kojem će moći kupiti zalihe onog vina koji im je toga dana najviše prirastao srcu.

U svom kalendaru zaokružite datum 23.10.2021.

Datum održavanja same manifestacije je 23.10.2021. godine u 9:30 sati kada kreće prva grupa a samo sat vremena kasnije, odnosno u 10:30 sati kreće druga grupa. Točno mjesto polaska je makadamsko parkiralište kod nogometnog igrališta u Taru. U 18:00 sati se zatvara zadnji punkt na prekrasnoj plaži Santa Marina.

Kratka pravila sudjelovanja

Kad sam vam otkrila datum i sate održavanja manifestacije, vrijeme je i da vam otkrijem svojevrsna pravila igre. Ne brinite, nije ništa zahtjevno. Naime, prijave i uplate za sudjelovanje zaprimaju se do četvrtka 21.10.2021.godine na www.tar-vabriga.com ili na telefonski broj 052/443-250. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 250,00 kuna, u što je uključeno: kapa s logotipom kao uspomena jer će vjerojatno nešto u sjećanju nedostajati, ruksak kako bi ruke bile što slobodnije za piće i jelo, čaša za sve te magične napitke i etui ako ruke postanu teške, piće dobrodošlice na startu/- rakijica ili sok(ić) i slatko iznenađenje, degustacija pića i hrane na svim punktova. Na startu posjetitelji će preuzeti torbu s degustacijskom čašom, brendiranu kapu i ruksak, voucher za punktove i mapu staze, a zatim kreće eno-rekreacija kroz vinograde i maslinike. Prilikom kupnje kotizacije posjetitelji će dobiti termin polaska kojega se potrebno pridržavati. Na startu, posjetitelji će se ukrcati na turistički vlakić i krenuti prema prvom punktu. Tada započinje zabava!

Punktovi puni doživljaja, dobre kapljice i delicija

Vina Laguna, vina Bruno Ferenac, vina Coccolo/Musizza/Žužić, vina Tomaz, vina Sosich i rakije te gin Istarska kapljica čine ponudu, dok posjetitelji imaju priliku uživati u Gourmet ponudi sljedećih partnera: slastičarna „Moka caffe“, restoran „a Modo Mio“, restoran „Santa Marina“,  beach bar „Bollicina“,  konoba „Pirate“, restoran „Da Stelio“ i  kuća tradicijske gastronomije „Degustazione“.

Stvaranje nezaboravnih uspomena

Nemojte dvojiti ni trenutka, već spremite mobitele za fotke prepune nezaboravnih uspomena, dobro raspoloženje te kondiciju za šetnju. Ja sam sve potrebno već spremila i s nestrpljenjem iščekujem ovu manifestaciju. Pjesme i veselja sigurno neće nedostajati!

Također, manifestacija je organizirana uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, posebnih preporuka i uputa istarskog, odnosno nacionalnog Stožera civilne zaštite te vas molimo da se istih pridržavate. U slučaju kiše event se otkazuje za nedjelju 25.10.2021. ili termin u proljeće 2022.

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: visit_tar_vabriga

Manifestacija „Bevemo & Andemo“, Tar-Vabriga

  • WINE AND WALK AVANTURA "BEVEMO & ANDEMO"

    Manifestacija je predviđena kao wine & walk avantura na kojoj će posjetitelji tijekom šetnje od sedam kilometara imati priliku isprobati razna vina istarskog područja, istarske slastice te istarski gin i rakije, koji su rezultat rada vrijednih ruku s toga područja.
  • TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TAR-VABRIGA

    Turistička zajednica Općine Tar-Vabriga ovog puta je nadmašila samu sebe organizirajući sjajnu, domišljatu i originalnu manifestaciju naziva „Bevemo & Andemo“.