Stilistica Alma ima nove datume za jedinstvena ženska vikend putovanja

Alma Premerl Zoko

Ženska vikend putovanja po Hrvatskoj koje je osmislila stilistica Alma Premerl Zoko, hit su među ženama! Na ovom putovanju uživate u prekrasnoj prirodi, istražujete destinaciju, ali i prepuštate se tipičnim ženskim temama – radionicama o zdravlju, ljepoti, modi, gastronomiji! Pa tko ne bi volio doći kući nakon vikenda sa svladanom školom šminkanja, svladanom radionicom sljubljivanja hrane i pića, znanjem kako odabrati idealan komad odjeće? Sve se možete prijaviti, a putovati možete i same!   

Puno posla, malo sna, brige, svakodnevica, obaveze oko klinaca, pomanjkanje vremena samo za vas… ako vam je dosta svega, čitajte dalje! Vrijeme je za ženski vikend sa stilisticom Almom Premerl Zoko! Onom koja je prije 10 godina prvi put progovorila o ženskim oblinama, učeći vas da je svako tijelo lijepo i da za svako pa i naj punije, najskladnije postoji savršena odjevna kombinacija. 

Alma Premerl Zoko

Prije nešto više od godinu dana, kao svoj korona projekt brojnim je ženama predstavila svoj novi projekt – Women’s days by modniALMAnah jedinstveno putovanje namijenjeno isključivo ženama. I to onima koje su urbane, zaposlene, preopterećene, umorne ali i željne zabave, umrežavanja, opuštanja ali i učenja. 

Putovanje po Hrvatskoj!

Destinacije su Hrvatske, mahom neobična mjesta koja otkrivaju prekrasnu prirodu, ali i skrivaju bogatu povijest. Zamislite da ljetujete u Iloku, kupate se u Karlovcu, skijate u Delnicama, a poput princeze spavate u dvorcu u Suhopolju. Da u Lici jednostavno ne stignete ući na poznate i utabane staze, jer ima toliko toga neobičnost za vidjeti, da u Koprivnici poželite živjeti. A tek kad sjednete u lađu i zaplovite Neretvom kroz voćnjak mandarina čiji cvijet miriši poput jasmina… Sve su to samo neke crtice koje je ovaj koncept približio brojnim ženama. 

womens day by modni almanah

Po čemu je ovo putovanje posebno?

Uvijek drugačije, kreativno i jako zabavno putovanje koje osmisli Alma osmišljeno je do posljednjeg detalja- uvijek su u fokusu dva izleta u prirodu, posjet muzeju, ali i pet jedinstvenih radionica s tematikom koja zanima žene. Zamislite da tijekom vikenda napokon naučite koji šešir savršeno odgovara vašem licu, kako napraviti beauty rutinu birajući proizvode koji su za vaše lice, kako se našminkati s pet osnovnih proizvoda koji se trebaju naći u vašoj kozmetičkoj torbici ali i naučiti kako uskladiti um i tijelo, svladati menopauzu, naučiti regulirati probavu ili pravilnim potezima četkicom za zube. Zvuči savršeno zar ne? Dodamo li još i to da je ovo putovanje SAMO za žene, koje vas razumije potiču, nasmijavaju eto poticaja da se i vi uputite na ovakvo putovanje. Same ili u društvu prijateljica s kojima ćete proživjeti ‘novi maturalac’. 

Ženska vikend putovanja

Kako se prijaviti?

Putovanje je otvorenog tipa, prijaviti se mogu baš sve  žene- a putovati možete i same. Prijave su direktno na mail almapz@gmail.com, putem linka ili na +385 91 534 87 85

U toplijem dijelu godine u pripremi su sljedeće destinacije:

03. – 05.6. 2022. – LIKA

Što znate o Lici? U njoj se nalazi jedan od naših najpoznatijih nacionalnih parkova, raste krumpir i jede se prefini sir ali i…. Na ovom putovanju ćete upoznati ljepotu ovog kraja na potpuno drugačiji način – jedan ćete dan zaviriti u Baraćeve špilje, drugi dan biciklom ili organiziranim prijevozom vidjeti slapove Plitvičkih jezera iz druge perspektive, prošetati napuštenim aerodromom Željava, a treći dan sjesti u kajak i provesti se jednom od rijetkih pitkih rijeka u Europi, Gackom. Uz sve to naučit ćete kako se pčelinjim otrovom riješiti celulita, kojih pet vježbi napraviti nakon radnog dana, na koji način regulirati probavu ali i zablistati ovog ljeta. Uz sve to, tijekom večeri ćete plivati, po potrebi zaviriti u saunu i onda pogledati u nebo. Iako će mnogi reći da su oblaci u Lici najljepši na svijetu, ni pogled u nebo prije spavanja vas neće ostaviti ravnodušnim. Na lokaciji gdje se spava u Lici, zvijezde sjaje posebnim sjajem.

Ovo je plan putovanja!

ČAROBNA LIKA 03. – 05.06.2022.

03.06. Rakovica
15:00 -16:00 smještaj u hotel Palčić koji je baza ovog putovanja
Zalazak sunca u Lici/ obilazak vidikovaca koji gledaju na Plitvička jezera, posjet starom aerodromu Željava
21:00 večera u hotelu

……..

04.06. Rakovica
08:30 Doručak
10:00 beauty radionica
11:30 make up tips and tricks
13:00 odlazak u Baraćeve špilje
13:30 radionica celulit je out/ piknik
Na ovoj ćemo lokaciji vidjeti i špilju i svladati interaktivnu Medvjeđu šetačku stazu s pogledom na jezera.
20:00 Lička večera u hotelu
………
05.06. Rakovica / rijeka Gacka
09:00 doručak
10:00 radionica oralna njega
13:00 riječni dok na Gackoj, radionica i čekanje čamaca za vožnju po rijeci
Vožnja prozirnog čamca traje tri sata do naše zadnje stanice tog dana-kafića Bumerang.Završetak putovanja oko 17:30 / povratak u ZagrebCijena putovanja iznosi 1.600,00 kuna, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili 0915348785

26. lipanj od Zaprešića do Samobora – jednodnevni izlet

Dva prekrasna mala grada u Zagrebačkoj županiji omiljene su destinacije brojnih Zagrepčana tijekom vikenda. Kako ih obići u jednom danu, a uz sve to zaviriti u dvorac, rudnik i voziti se skelom koja će postati beauty plaža doživjet ćete na ovom putovanju.

Jednodnevni izlet u kojeg je uključen i ručak, ali i sve ulaznice na lokalitete iznosi 600,00 kuna, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili 0915348785

08.07- 10.07. 2022 KARLOVAC

Kupanje u dvije od četiri rijeke, šetnja stoljetnim parkom, uživanje u rođendanskom party-u kojim se na jedinstven način slavi dan grada Karlovca samo su neki od elemenata ovog putovanja. Zavirit ćemo u dvorce, pogledati kazališnu predstavu, voziti se žitnom lađom koja će se samo za nas pretvoriti u spa centar. Približit ćemo vam Karlovac na jedinstven način nakon čega nas neće iznenaditi ako nakon ovog putovanja odlučite živjeti baš u ovom gradu!

Cijena putovanja iznosi 1.600,00 kuna, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili 0915348785

Ženska vikend putovanja

Fotografije: Nikola Zoko

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na instagramu: modnialmanah

Ženska vikend putovanja po Hrvatskoj

  • WOMEN'S DAYS BY MODNIALMANAH

    U doba korone, ovaj je projekt, osmislila stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, nudeći brojnim ženama mogućnost da se resetiraju tijekom vikenda na prekrasnim lokacijama lijepe naše, istražujući prirodu, uživajući u povijesti ali i u svemu onome što žene vole - modi, ljepoti, gastronomiji, radionicama zdravog života
  • POSEBNA VIKEND PUTOVANJA

    Uvijek drugačije, kreativno i jako zabavno putovanje koje osmisli Alma osmišljeno je do posljednjeg detalja- uvijek su u fokusu dva izleta u prirodu, posjet muzeju, ali i pet jedinstvenih radionica s tematikom koja zanima žene. Zamislite da tijekom vikenda napokon naučite koji šešir savršeno odgovara vašem licu, kako napraviti beauty rutinu birajući proizvode koji su za vaše lice, kako se našminkati s pet osnovnih proizvoda koji se trebaju naći u vašoj kozmetičkoj torbici ali i naučiti kako uskladiti um i tijelo, svladati menopauzu, naučiti regulirati probavu ili pravilnim potezima četkicom za zube.