Otvoren MangiaTorre – najslasniji street food festival kao uvertira Turističkoj fešti u Taru!

MangiaTorre

Jučer je u Taru otvoren MangiaTorre – najslasniji festival koji će ovih dana biti centar odlične zabave i gastronomije! Manifestacija je započela energičnim nastupom Minee koja je u ritmu devedesetih rasplesala publiku. Hitovi poput “Rano”, “Sija sunce” i “Mimo zakona” publiku su vratile u dance eru, a pokazalo se kako su plesni ritmovi savršen recept za sjajan provod.

No, osim glazbe, manifestaciju MangiaTorre začinit će i šarolik izbor gastro delicija koje se nude na tri različita punkta. Tako posjetitelji mogu kušati Srdelu i Boškarina prema recepturi Capra Istrian Street Food-a koji donosi tradicionalne istarske okuse u street food formi ili otkriti čak 79 okusa i kušati Philly Cheese tortilju koju nudi brand “79 tastes”. Fishburger i krumpiriće s umakom od češnjaka i mediteranskog bilja priprema “Mediterranean House” koji će posjetitelje osvojiti kombinacijama mediteranskih okusa. 

Capra Istrian Street Food Capra Istrian Street Food

79 bites

Festival se nastavlja u znaku izvrsne hrane i odlične glazbe, a već danas na pozornicu stiže Abba Real Tribute Band koji donosi najveće uspješnice jedne od najpopularnijih grupa sedamdesetih. Petak je rezerviran za feštu uz omiljenog domaćeg izvođača – Šajetu i njegove poznate hitove koji se pjevuše već generacijama!

MangiaTorre MangiaTorre

Nakon MangiaTorre festivala, Tar neće zaključiti sezonu, već nastavlja tradicionalnom Turističkom feštom! Slijedi vikend ispunjen glazbenim nastupima – u subotu će posjetitelje zabaviti popularna Indira ex Colonia te Laguna band, a u nedjelju nastupa Klapa Rišpet i Funbox band. 

MangiaTorre

Osim koncertnim nastupima, Turistička fešta će obilovati zanimljivim programom za sve uzraste. Od utrke magaraca do boćarskog i nogometnog turnira, humanitarne akcije i sajma domaćih proizvoda. Slijedi vikend uz pregršt sadržaja pa se sa sigurnošću može reći kako će ovih dana Tar biti mjesto koje će željeti posjetiti i domaći i turisti. 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: visit_tar_vabriga

Tar-Vabriga

  • MANGIATORRE

    Posljednjeg dana kolovoza počinje Street food festival MangiaTorre na čijem će se meniju naći čak 19 različitih jela koja će se pripremati na tri pozicije. Za dobru zabavu bit će zaduženi Minea, Abba Real Tribute Band i Dražen Turina Šajeta, što će biti odlična uvertira u Turističku feštu čiji će dvodnevni program obilovati zabavnim, kulturnim, sportskim i gastronomskim programom.
  • TURISTIČKA FEŠTA

    Sredinom sedamdesetih godina turistička fešta se po prvi puta održala u Taru te je  jedna od najdugovječnijih i najposjećenijih fešti u Istri. Povod prve održane fešte bio je završetak turističke sezone i svojevrsna zahvala turistima koji su boravili na našem području i od tada se ona održava u skoro nepromijenjenom formatu sve do danas.