Oaza mira u SrCu Prirode

obiteljsko gospodarstvo

Pronašli smo pravu malu idilu za odmor od užurbane svakodnevice, smješten  u Općini Ribnik, a nalazi se samo 20 km od Karlovca te 70 km od Zagreba. Ovo obiteljsko gospodarstvo idealno  je mjesto za izlet, team building, radionice, sastanke i obiteljske trenutke. Osjetite toplinu obiteljske atmosfere uz smirujući ugođaj prirode i pregršt sadržaja za razonodu u seoskom ozračju.

Obiteljsko gospodarstvo odiše tradicijom

Obiteljsko Gospodarstvo SrCe Prirode se nalazi na djedovini obitelji Srakovčić gdje možete uživati u autohtonim kućama uređenim u tradicionalnom duhu, opremljenim prema najvišim standardima. Smještajni kapacitet sadrži 23 sobe (50 ležaja), restoran od 75 sjedećih mjesta, kušaonica domaćih proizvoda kapaciteta 40 sjedećih mjesta, vanjski bazen  i sjenicu s roštiljem.

obiteljsko gospodarstvo

 Obitelj Srakovčić želi podsjetiti svoje goste na bogatu tradiciju svoga kraja. Tako su u suradnji s muzejom grada Zagreba postavili eksponate kao podsjetnik na hrvatsku povijest i kulturu. Stari radio, gramofon, jedan od prvih telefona te škrinje u koje se čuvalo žito služe da svih posjete na prošlost ovog kraja. Gosti su oduševljeni duhom povijesne tradicije, i zato je svaki eksponat obavezno popračen i tekstom na engleskom jeziku.

Vlasnik ove predivne oaze u svom vlasništvu krije još jedno velebno zdanje. Hotel Korana – Srakovčić ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice za koji s pravom možemo reći da je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj.

SrCe Prirode

Domaće iz prirode ravno na stol

Obiteljsko Gospodarstvo Srakovčić izuzetno cijeni domaću proizvodnju. Mogu se pohvaliti svojom domaćom janjetinom koju i sami uzgajaju i domaćom patkom. 90 posto proizvoda iz njihovog je kraja. Dolaskom u SrCe Prirode možete odmah nazdraviti domaćom rakijom, a zatim uživati u vinima njihovog podneblja. 

obiteljsko gospodarstvo

Domaća proizvodnja

Obitelj Srakovčić sretna je i ponosna kako razvojem turizma potiče gospodarstva na rast i proizvodnju. I još su sretniji što u konačnosti svoje vrhunske proizvode mogu podijeliti sa svojim gostima. Mjesto koje broji ukupno 9 stanovnika, zahvaljujući SrCu Prirode može se pohvaliti s čak 4000 noćenja godišnje. 

Opuštajući odmor uz žubor rijeke

Ovaj mirni “kutak” nalazi se na prostoru toka rijeke Kupe, brežuljaka obraslih šumama koje obiluju kestenom, gljivama i divljači. Rijeka Kupa je čista rijeka, bogata ribom. Idealna za kupanje, ribolov ili vožnju kanuom. 

Općina Ribnik

Na raspolaganju je uređena šetnica od 30 km gdje se može šetajući uživati u prirodi ili još bolje, provozati se na bicikl. Gospodarstvo nudi brojne sadržaje za zabavu i rekreaciju. Usred team-buildinga možete se zabaviti igrajući mini golf, biljar, stolni nogomet, pikado, boćanje, odbojku ili mali nogomet. 

Osoblje gospodarstva tu  je na usluzi za organizaciju svih aktivnosti ili izleta prema željama. 

obiteljsko gospodarstvo

Ako spremate team building, ili jednostavno s ekipom želite pobjeći iz grada, ovo mjesto je idealno za punjenje baterija.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

 

SrCe Prirode, Općina Ribnik

  • Obitelj Srakovčić

    Gospodarstvo se nalazi na djedovini obitelji Srakovčić gdje možete uživati u autohtonim kućama uređenim u tradicionalnom duhu, opremljenim prema najvišim standardima.
  • Općina Ribnik

    Smješteno  u Općini Ribnik, a nalazi se samo 20 km od Karlovca te 70 km od Zagreba. Idealno je mjesto za izlet, team building, radionice, sastanke i obiteljske trenutke.