Čaroban vinski event Wine Garden u Motovunu vraća se na velika vrata

motovun wine experience

Produženi vikend koji nam slijedi idealna je prilika da se zaputite u Istru, točnije Motovun. Zašto ne bi trebali zaobići Motovun, pobrinuli su se Turistička zajednica Općine Motovun i vinari Motovunštine koji vas pozivaju na Motovun Wine Experience | Wine Garden u petak 5.8.2020. s početkom u 20:30 sati. Nakon pune dvije godine bez ovog vrhunskog eventa, vinska-glazbena večer vraća se na velika vrata.

Vinska večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti najbolje motovunske vinarije –  Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fakin – fakin good wines (Bataji, Brkač), VINO NOVAK (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i ROXANICH(Motovun).

Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 50 kuna (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova je 10 kn.

Za glazbenu kulisu događanja zaduženi su Velvet Echoes Duo, koji će izvedbama domaćih i stranih hitova upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu Motovuna.

Brojimo sitno do ovog čarobnog vinskog događaja i jedva čekamo uživati u vrhunskoj selekciji vina na najatraktivnijoj lokaciji u Istri. 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: visit_motovun

Wine Garden, Motovun

  • MOTOVUN WINE EXPERIENCE

    Turistička zajednica Općine Motovun i vinari Motovunštine vas pozivaju na Motovun Wine Experience | Wine Garden u petak 5.8.2020. s početkom u 20:30 sati. Nakon pune dvije godine bez ovog vrhunskog eventa, vinska-glazbena večer vraća se na velika vrata.
  • MOTOVUNSKE VINARIJE

    Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fakin – fakin good wines (Bataji, Brkač), VINO NOVAK (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i ROXANICH(Motovun).