Prezentacija „Kvarner Wines Dinner“ donijela komadić Mediterana i Kvarnera u Slavoniju i Baranju

Kvarner wines dinner

U sklopu studijsko – edukacijskog putovanja članova Udruženja Kvarner Wines, odnosno vinara s Kvarnera koji su posjetili Baranjsko i Palićko vinogorje, održana je promocijsko – prezentacijska večera „Kvarner Wines Dinner“ u Hotelu Lug u Lugu.

U suradnji Udruženja Kvarner Wines, a uz podršku Primorsko – goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera čijeg su brenda Kvarner Wines nositelji članovi Udruženja, i organizatora Festivala vina, delicija i ugodnog živaljenja WineOs te vinoteke Vinita održana je promocijsko – prezentacijska večera na kojoj su prezentirana vina od autohtonih sorti vinove loze Kvarnera, Kvarner kao eno – gastronomska destinacija i projekti i brendovi Turističke zajednice Kvarnera. Predstavljena su vina od jarbole, belice, žlahtine i sansigota te projekti Kvarner Wines, Kvarner Gourmet, Kvarner Family i Mala barka.

Hotel Lug

Na samoj večeri, koja se sastojala od 6 slijedova i uključivala je ribe poput brancina i palamide a koju su pripremili i s vinima sljubili chef Saša Vojnović i Kvarner Wines ambasador Časlav Matijević, vina su predstavili vinari i ambasadori udruženja Lucija Matijević i Žarko Stilin. Predstavile su se vinarije OPG Ružić s pjenušcem od jarbole i Vinarija Šipun s pjenušcem od žlahtine Maličić koji su posluženi kao aperitiv. Uz jela su poslužena vina belica Plovanić vina, ružičasto vino od sorte sansigot Grand Village Estate Winery iz Selca, Zlatna vrbnička žlahtina Poljoprivredne zadruge Vrbnik i Žlahtina Grand Cru Vinske kuće Pavlomir, Sansigot Kuće vina Ivan Katunar i prošek Sveta Nedija Gospoja.

Saša Vojnović Saša Vojnović

Organizacija ovakvih Kvarnerskih večera pokazala se kao vrlo uspješna i izazvala veliki interes te u udruženju planiraju i dalje održavati prezentacijsko – promocijske večere kao promociju destinacije i brenda Kvarner Wines.

Kvarner wines

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: kvarnerwines

Hotel Lug u Lugu

  • KVARNER WINES

    Održana je promocijsko – prezentacijska večera na kojoj su prezentirana vina od autohtonih sorti vinove loze Kvarnera, Kvarner kao eno – gastronomska destinacija i projekti i brendovi Turističke zajednice Kvarnera. Predstavljena su vina od jarbole, belice, žlahtine i sansigota te projekti Kvarner Wines, Kvarner Gourmet, Kvarner Family i Mala barka.
  • KVARNER WINES DINNER

    Na samoj večeri, koja se sastojala od 6 slijedova i uključivala je ribe poput brancina i palamide a koju su pripremili i s vinima sljubili chef Saša Vojnović i Kvarner Wines ambasador Časlav Matijević, vina su predstavili vinari i ambasadori udruženja Lucija Matijević i Žarko Stilin.