Upoznajte Nutrino Lab- voćni snack koji ćete poželjeti uvijek uz sebe!

Nutrino lab

Dan vam prekratko traje a u moru obaveza koje imate često zaboravljate iskoristiti pauzu za zdrav obrok. Umjesto zdravog obroka tada pristajete na kompromisno rješenje u obliku nečega što pojedete ‘s nogu’. Rezultat- prekomjerna težina, poremećaj probave, manjak minerala i vitamina, kronični umor…

Osluškujući potrebe suvremenih žena i muškaraca, nastao je NUTRINO LAB, 100% voćni snack odnosno zdrava užina koja tijelu daje sve potrebne vitamine i minerale kroz bogat i zanimljiv okus. Riječ je o Smart food revolucija bez dodanog šećera u totalno cool pakiranju koje će razbiti svaku monotoniju i pružiti zadovoljstvo zbog kojeg se nećete kajati.  Za pripremu ovih zdravih užina korištene su namirnice certificiranih proizvođača koji su u zanimljivim kombinacijama pretvoreni u ukusne piree  pakirane u odlično dizajnirano pakiranje- pouch ambalažu koja čuva svježinu, miris i sve nutritivne vrijednosti voća, ali i kombinacija s povrćem.

Nutrino lab

U ponudi je ovog brenda je pet različitih okusa voćne kašice (Fruit snack) u šarenim pakiranjima na kojima je naznačena voćna kombinacija. Jedan od najpopularnijih svakako je Fruit snack-a jabuke, manga, papaje i banane koji je odličan zdrav izbor za užinu tijekom dana! Stručnjaci NUTRINO LAB-a osmislili su i funkcionalne pire mixeve s tri zadatka. Fitness snack je osvježavajuća voćna užina u čijem je sastavu jabuke, kivi, špinat i banane, Power mix s jabukom, malinom, jagodom i ciklom koje djeluju na podizanje energije (odlična su zamjena za kavu). Kad smo kod kave, onu jutarnju možete zamijeniti s Wake up snackom koji u svom sastavu ima jabuku, naranču, mrkvu i đumbir. Odličnan 100% prirodan voćni snack za dobro jutro, ali i trenutke kad radni dan traje predugo!

100% prirodni sok

Kako koristiti Nutrino Lab?

Odaberite idealan okus, otvorite poklopac, skvizznete Nutrino Lab i uživate u ovoj divnoj senzaciji. Ne možete li sve iskoristiti odjednom – iako se to rijetko kad događa, zatvorite pakiranje i ubacite ga u torbicu.. Dokazano, stane u sve, pa i najmanje torbice!

Zdrava užina

Gdje kupiti? Nutrino Lab je dostupan u svim Bipama i Konzum prodavaonicama.

Za informaciju više posjetite https://www.nutrinolab.com

Nutrino lab

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: @nutrinolab_hr

Nutrino Lab

  • NUTRINO LAB

    Osluškujući potrebe suvremenih žena i muškaraca, nastao je NUTRINO LAB, 100% voćni snack odnosno zdrava užina koja tijelu daje sve potrebne vitamine i minerale kroz bogat i zanimljiv okus. Riječ je o Smart food revolucija bez dodanog šećera u totalno cool pakiranju koje će razbiti svaku monotoniju i pružiti zadovoljstvo zbog kojeg se nećete kajati.  
  • 5 RAZLIČITIH OKUSA

    U ponudi je ovog brenda je pet različitih okusa voćne kašice (Fruit snack) u šarenim pakiranjima na kojima je naznačena voćna kombinacija. Jedan od najpopularnijih svakako je Fruit snack-a jabuke, manga, papaje i banane koji je odličan zdrav izbor za užinu tijekom dana!