Jana Luna Plena- prva voda punjena za Punog Mjeseca

Jana Luna Plena

 Sigurno jako često čujete koliko je voda važna za organizam. Tijelo nam uvijek daje signale da smo dehidrirani, a mi ih ni ne primjećujemo. Znate kad vas krene boljeti glava nakon ispijanja vina, iako ste uvjereni da je zbog vina, baš to je dehidriranost. Rješenje: iza čaše vina obavezno jednu čaša vode. Sad kad smo se podsjetili koliko je voda dobra za nas, Jamnica nas je svojom novom vodom u asortimanu uvjerila da može biti još posebnija i bolja za organizam.

Predstavljanje Lune Plene u Apetitu

Jučer sam imala čast prisustvovati na posebnom eventu u Apetitu Marina Rendića.  Radi se o predstavljanju posebno, limitiranog  izdanja negazirane prirodne mineralne vode Jana, napunjene za punog MjesecaJana Luna Plena. Bit će dostupna u restoranskoj ponudi, u oko 40 restorana u Hrvatskoj.

Voda nam je savršeno prijala uz vrhunske kreacije svima poznatog Marina Rendića. Uz to što smo fino jeli i pili, saznali smo sve posebnosti iza Jana Luna Plena. 

Jana Luna Plena

Što čini posebnom novu Jana Luna Plena vodu?

Sam naziv nas već vodi do rješenja. Radi se o prvoj vodi koja je napunjena za punog mjeseca. Voda je zadržala sve odlike Jane– izvor iz dubine od 800 metara (najdublji u regiji) u netaknutoj prirodi Žumberačkog gorja. Najvišu razinu klasifikacije, jer pripada prirodnim mineralnim vodama, zbog svojeg stalnog stabilnog mineralnog sastava, kao i svojom kvalitetom, što je više puta potvrđeno svjetski priznatim certifikatom Monde Selection

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević

Mladen Duduković

U čemu se onda razlikuje?  Mjesec je oduvijek pokazivao koliko je jak njegov utjecaj na život na zemlji. To možemo primijetiti u plimi i oseki, i zajedničkoj rotaciji sa Suncem i Zemljom. Ali Mjesec veliki utjecaj ima i na ljude, baš zato što naše tijelo sadrži 60 posto vode, tako možemo primijetiti kako njegova energija utječe na naše emocionalno i duhovno stanje. Ova voda pokazuje koliko je ključno pratiti ritam prirode.  Osiguravanje pravilne ravnoteže i stvaranje skladnih životnih uvjeta između zemlje, biljaka i okoliša unutar gospodarstva,postaje sve popularnije u poljoprivredi i vinogradarstvu. Pa tako sve na tržištu vina sve više možemo primjetiti Biodinamička vina. 

Astronom Korado Korlević

Dok smo degustirali Jana Luna Plena vodu, astronom Korado Korlević iz Zvjezdarnice Višnjan detaljno nas je upoznao sa svim mjesečevim zanimljivostima. Prošli smo sve mjesečeve mijene, i tako došli do Punog Mjeseca ili Uštapa koji se  javlja dvanaest puta u godini, odnosno jednom mjesečno. 

Uštap je bio inspiracija za ovu posebnu negaziranu vodu Luna Plena, a osim njega, novitet nove vode je posebno dizajnirana moderna etiketa na kojoj se nalazi Mjesec koji svijetli u mraku. 

Lucija Lugomer

Voda je zaista posebna, i ako se nađete u jednom od restorana gdje će biti dostupna u ponudi, nikako je ne smijete zaobići.

Fotografije: Biljana Šimić

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: bistroapetit_by_marin_rendic

Bistro Apetit, Zagreb

  • LUNA PLENA

    Radi se o prvoj vodi koja je napunjena za punog mjeseca. Voda je zadržala sve odlike Jane- izvor iz dubine od 800 metara (najdublji u regiji) u netaknutoj prirodi Žumberačkog gorja. Najvišu razinu klasifikacije, jer pripada prirodnim mineralnim vodama, zbog svojeg stalnog stabilnog mineralnog sastava, kao i svojom kvalitetom, što je više puta potvrđeno svjetski priznatim certifikatom Monde Selection. 
  • PUN MJESEC

    Uštap je bio inspiracija za ovu posebnu negaziranu vodu Luna Plena, a osim njega, novitet nove vode je posebno dizajnirana moderna etiketa na kojoj se nalazi Mjesec koji svijetli u mraku.