7 razloga zašto trebate probati novi Hug&Punch Christmas blend

Hug&Punch Christmas blend

Pomno smišljena prva božićna Hug & Punch Christmas blend kava. Domagoj Trusić, jedini Specialty coffee association (SCA) autorizirani trener smislio je vrhunski božični blend kako bi upravo nama uljepšao blagdane. Ovo je blend od 50% peruanske, 25% meksičke i 25% kolumbijske kave.  

Prava božićna kava

Christmas Blend kava blagdanska je verzija Hug&Punch kave koja ima zadatak ispuniti prostor mirisima cimeta, klinčića i korice mandarine, a arome jabuke i tradicionalnih začina čine ju složenom i mekanom. Osim toga, ona će naravno napraviti i ono što kava treba raditi – razbuditi misli, a sada ćete vidjeti zašto je idealan izbor za ove blagdane. Domagoj navodi: 

Christmas blend u šalici

1. U vrijeme adventa sjećanja nas uvijek vraćaju na toplinu bakinog doma i mirisne čarolije njene kuhinje, a posebno kolača. U glavi nam se roje mirisi cimeta i klinčića te toplog pečenog kruha, dok negdje u pozadini osjetimo toplinu i miris drveta kako gori na vatri. Ova kava pruža upravo takav osjećaj. 

2. Tri kave koje smo stavili u ovu mješavinu čine trokut na karti, a upravo je trokut simbol obitelji koju ovaj blagdan slavi. Rođenje  djeteta je kruna obitelji, zajednice koja nas čini potpunima u ovim vremenima kada nam mnoge stvari nedostaju. 

bakini kolači

3. Nismo u mogućnosti podijeliti s bližnjima blagdane kako smo navikli, pa je ova kava prilika da im uljepšate blagdanske trenutke i prisjetite ih na one koje ste proveli zajedno. Miris i okus evociraju trenutke pune ljubavi, a poklon je nešto što svi želimo.

4. Svi ste čuli za izraz Duh Božića, i možda ste mnogo puta u životu imali osjećaj da vam je taj trenutak promaknuo. Ako želite podijeliti i izazvati taj osjećaj nema boljeg načina od skuhane kave. Miris koji će vas opiti, zamijenit će nepunu trpezu i umiriti razmirice za stolom.

Kava s mlijekom

5. Ritual ispijanja jutarnje kave u toplom domu bez obaveze, odlaska na posao i bez telefona u blizini, kao da postaje neostvareni san. Priuštite si u ovaj ritual s našim Christmas blendom. Potrudili smo se da vas čarolija koju iščekujete dočeka u šalici. Topla meka kava s mlijekom donijet će vam mir i zahvalnost.

6. Često slušamo kuhare i sommeliere kako sljubljuju hranu s vinom, pa nam je to bilo na umu dok smo pripremali ovaj blend. U nadolazećim blagdanima osigurajte si šalicu bez težine i dominacije. Ugodno će se sljubiti uz sve one delicije i slastice koje se nalaze na stolu, a osjećaj da nešto s nečim odgovara će vas navesti da pomislite da ste i vi na pravom mjestu s pravim ljudima.

Božični kolači

7. Ako vam ovi prethodni razlozi nisu dovoljni, činjenica da ćete nam kupnjom kave pomoći da se i mi osjećamo zadovoljni nije na odmet. Poklonite nam svoje povjerenje, probajte našu božićnu čaroliju i sigurni smo da ćete se oduševiti. 

Naša misija je da uljepšamo i uveličamo vaše trenutke uz šalicu kave, Sretan Božić!

Njihovu kavu možete kupiti putem njihovog web shopa ili direktno u Matuljima. Pratite sve o ovoj izvrsnoj kavi na njihovom instagram profilu Hug&Punch a više o pržionici kave i edukacijskom centru u Matuljima možete pročitati i na linku ovdje.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



HUG&PUNCH, MATULJI

  • CHRISTMAS BLEND

    Blagdanska je verzija Hug&Punch kave koja ima zadatak ispuniti prostor mirisima Božića. Ovo je blend od 50% peruanske, 25% meksičke i 25% kolumbijske kave.  
  • DOMAGOJ TRUSIĆ

    Jedini Specialty coffee association (SCA) autorizirani trener za sve module edukacija u ovom dijelu Europe