Boutique hotel Peteani predivan je biser Labina koji trebate posjetiti

Na istočnoj obali Istre, u srcu Labina smjestio se predivni hotel Peteani. Ovaj ukras Labina stvaran je s iznimnom ljubavi, brigom i pažnjom te iako malen i intiman zadovoljava sve zahtjeve modernog suvremenog doba.

Spoj modernog vremena i tradicije

Taj predivni nenametljivi i profinjeni hotel pruža odmak od velikih lanaca hotela i smještaja na koje smo navikli susretati u Istri. Iako je vlasnik i dalje zadovoljio najviše standarde urbanosti i inovativnost suvremenog doba, doživljaj istog u ovom boutique hotelu je potpuno drugačiji i poseban. Hotel Peteani bila je nekadašnja villa koju je obitelj Peteani, potpuno obnovila i udahnula joj novi život pretvorivši je u spoj tradicije i modernosti.

Taj spoj još više dolazi do izražaja zbog samog smještaja hotela u središtu Labina koji je miks starog i modernog grada.

U hotelu Peteani nalazi se sve što vam je potrebno za potpuni odmor

Interijer hotela Peteani sofisticiran je i predivan, moderan i svjež. Sadrži mali wellness idealan za potpuno opuštanje i odmak od užurbane svakodnevice. Osim apsolutnog opuštanja, hotel Peteani nudi i apsolutno uživanje u istarskim tradicionalnim jelima kao i u svjetskim kulinarskim trendovima. Naime, u sklopu hotela nalazi se odličan restoran koji kod svih gostiju izaziva oduševljenje.

O tome koliko gosti budu impresionirani ponudom restorana govori činjenica kako gosti upravo restoran navode kao veliki plus ovog obiteljskog i prijateljski nastrojenog boutique hotela. Briga o kvalitetnim namirnicama, ponudi vina i destilata u restoranu dio je svakodnevnice Denisa i Brigite Peteani. Sve osoblje hotela krasi osmijeh i vedro raspoloženje.

Još jedan privlačan dodatak ovog hotela jest to što se nalazi svega pet minuta vožnje autom od čistog mora i predivnih plaža u Rabcu. O tome koliko je ovaj labinski hotel izvanredan i čaroban, govori i to da su ga stručnjaci nagradili s četiri zvjezdice iznimnosti.

Boutique hotel Peteani idealan je izbor za svakog željnog osobite, potpune i moderne ponude te intimnog, autentičnog i prijateljskog ugođaja.

U hotelu Peteani će sve navedeno zasigurno iskusiti svaki gost uz osjećaj kao da je u udobnosti vlastitog doma.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur

Pratite hotel Peteani na Instagramu: peteani_hotel_restaurant

 

BOUTIQUE HOTEL PETEANI, LABIN

  • BOUTIQUE HOTEL

    Na istočnoj obali Istre, u srcu Labina smjestio se predivni boutique hotel Peteani.
  • DENIS PETEANI

    Hotel Peteani bila je nekadašnja villa koju je obitelj Peteani, potpuno obnovila i udahnula joj novi život pretvorivši je u spoj tradicije i modernosti.