Iskusite Vižinadu na drugačiji i originalani način

Ako ste ljubitelj adrenalina, avanturizma, predivne prirode te odlične energije onda je vožnja quadom po prekrasnoj Općini Vižinadi baš za vas. Mladi Paolo Ritoša odlučio je posjetiteljima Vižinade ponuditi nesvakidašnji obilazak iste koji će se dugo pamtiti.

Paolo Ritoša uspio je gotovo nemoguće

Paolo Ritoša mladi je i ambiciozni poduzetnik koji je zbog svog truda i rada realizirao nešto što se u prvi mah činilo nemogućim. Naime, ovaj 25-godišnjak spojio je spokojnost i ljupkost Vižinade s energičnim i razigranim quadovima.

Sigurno se pitate kako. On je kreirao turu po Vižinadi, imena „Istra Grand Tour“, koja podrazumijeva vožnju quadovima van glavnih cesta te doživljaj iste na jedan potpuno originalan i unikatan način. Vozeći se quadovima otkrit će te  prekrasna skrivena mjesta ove pitoreskne istarske općine. Također, mislite li da Vižinadu poznajete kao vlastiti džep, vjerujte mi, tomu nije tako.

Istra Grand Tour pruža nezaboravan doživljaj Vižinade

Naime, iako sam u Vižinadi bila mnogo puta i mislila kako sam je iskusila u cijelosti, tek sam u vožnji quadovima osjetila sve čari ove općine i njenih mjesta. Sudjelujući u Istra Grand Tour posjetila sam polja lavande, predivne vinograde i maslinike te šume Vižinade od čijih ljepota zastaje dah.

Također, u vožnji quadom po Vižinadi prolazi se i pored farme magaraca. Zaista je bilo upečatljivo i simpatično posjetiti te pitome životinje. No, ono što je poslije toga slijedilo bila je točka na i ove zabavne adrenalinske vožnje. Quadovima smo došli do obližnjih vinarija, kojih Vižinada broji čak 13, u kojima smo uživali u dojmljivoj čaši vina i divnoj usluzi domaćina.

Potom smo se quadom dovezli i do jedne istarske konobe na ručak. Zamislite samo koje je uzbuđenje vladalo dok smo obilazili divna mjesta Vižinade znajući da će nas dočekati izvanredno spravljena jela jedne istarske konobe i to sve vozeći se quadom!

Garantiram vam kako će te, ako se odlučite za obilazak ove istarske općine quadom, osjetiti istu na jedan potpuno čudesan način te će te vidjeti ona mjesta Vižinade u kojima inače ne biste imali priliku uživati.

Neponovljivo i nezaboravno iskustvo

Dvoumite li se upustiti u ovu avanturu zbog sigurnosti, kažem vam kako razloga za brigu nemate. Paolo Ritoša vrlo je komunikativan i neposredan. Objasnit će vam sve što vas zanima i uputiti u svaki detalj.

Iznad svega mu je važno da vožnja quadom za vas bude ugodno i sigurno iskustvo kojeg ćete se dugo sjećati te poželjeti iskusiti uvijek iznova. Iz prve ruke vam mogu reći kako je tomu upravo tako. Obilazak Vižinade na quadu za mene je neponovljivo i nezaboravno iskustvo. Kako biste doživjeli isto svoje mjesto na turi možete rezervirati na mail-u istragrandtour@gmail.com ili pozivom na broj +385 91 9898 584.  Vjerujete mi ne ćete požaliti.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: istragrandtour

 

 

ISTRA GRAND TOUR, ISTRA

  • PAOLO RITOŠA

    Paolo Ritoša odlučio je posjetiteljima Vižinade ponuditi nesvakidašnji obilazak iste koji će se dugo pamtiti.
  • ISTRA GRAND TOUR

    Tura po Vižinadi, imena „Istra Grand Tour“, podrazumijeva vožnju quadovima van glavnih cesta te doživljaj iste na jedan potpuno originalan i unikatan način.