Farm & Food festival oduševio svojom odličnom ponudom steakova i burgera

The M Brothers Hrvoje i Nikola

Mjesto Gornji Poloj, nedaleko od Karlovca, sunčane je subote, 9. rujna svjedočilo nesvakidašnjem događaju koji je spojio gurmane i zaljubljenike u prirodu. Farm & Food Festival, u organizaciji dinamične braće The M Brothers, Nikole i Hrvoja Maturanca, proslavio je vrhunac njihovog izuzetnog puta prema stvaranju prve hrvatske farme goveda s vlastitom klaonicom. Ovaj je festival, izuzev vrhunskih mesnih delikatesa, bio proslava predanosti, kvalitete i ljubavi prema autentičnim okusima.

Brisket pečen 48sati

Braća Maturanec, Nikola i Hrvoje, krenuli su na nevjerojatan put kada su otvorili prvu hrvatsku farmu s Black Angus govedima opremljenu vlastitom klaonicom. Prije toga su pomno i pažljivo isplanirali svaki korak, shvaćajući da se s kvalitetom ne može i ne smije žuriti. Uložili su pet godina znoja i truda prije nego što su dobili povrat u obliku prihoda, shvaćajući da bi nepromišljene odluke mogle ugroziti kvalitetu koju su željeli pružiti svojim kupcima.

The M Brothers Hrvoje Maturanec

U svijet proizvodnje mesa krenuli su 2018. godine, no trebale su im pune dvije godine da krenu s radom u klaonici. Svaki aspekt njihove klaonice bio je pažljivo osmišljen, s naglaskom na čistoću i preciznost. Značajno je spomenuti da njihova klaonica nema komoru za zamrzavanje, čime se osigurava kvaliteta njihovih proizvoda. Također, paze i na količinu proizvedenog mesa te kolju samo onoliko koliko imaju narudžbi.

Farm & Food Festival ponudio je više od uvida u impresivno putovanje M Brothersa. Bila je to fantastična prilika za obitelji i ljubitelje hrane da pobjegnu od užurbanog gradskog života i urone u ljepotu prirode. Ipak, zvijezda cijelog festivala je definitivno izvrsna ponuda mesa!

The M Brothers tim

Posjetitelji su bili počašćeni izvrsnim izborom mesnih delicija goveda Black Angus s njihove farme. Od sočnih burgera i roštilj kobasica do odležanih steakova 45 dana ribeyetomahawk, T-bone, skirt steak, brisketa iz smokera i hot-dogova s njihovim hrenovkama, a svaki je zalogaj bio potvrda predanosti kvaliteti njihovih proizvoda.

The M Brothers burger

Burgeri koje smo imali prilike kušati na M Brothers Farm & Food Festival bili su zaista za svaku pohvalu. No, ono što ih je posebno istaknuto bila je kombinacija kvalitetnog mesa s pecivima koja su sami počeli proizvoditi. Sočnost mesa i slatkasto pecivo odlično se sljubilo sa svime u burgeru. U ponudi su bila dva burgera – pikantniji Butcher burger i Classic burger. Dok je meso zauzimalo centar pozornosti, festival je imao i dobru ponudu craft piva pivovare Medvedgrad zajedno s vrhunskim štruklama. Ovo je bila prava poslastica za ljubitelje pivskih i tradicionalnih hrvatskih okusa.

Farm&Food festival

Ne čudi nas da je M Brothers Farm & Food Festival rasprodan u samo tri dana i da je bilo potražnje za dodatnim kartama! Atmosfera na festivalu bila je odlična, a ova manifestacija pokazala se kao savršena ideja za vikend izlet u prirodu. Pogled na krajolik bio je očaravajući, sa zelenim livadama i osjećajem spokoja koji je teško naći u gradu. Posjetitelji su imali priliku osjećati se kao da su daleko od svega, u mirnoj oazi gdje su mogli uživati u autentičnoj hrani i druženju s obitelji i prijateljima.

Hrvoje i Nikola Maturanec

Za one koji su propustili festival, sva primamljiva ponuda M Brothersa može se naručiti s dostavom putem njihovog web shopa, čime svi mogu uživati ​​u njihovim vrhunskim proizvodima.

M Brothers Farm & Food Festival bio je dokaz da se strpljenje, predanost i trud na kraju uvijek isplate. Prikazao je nevjerojatno putovanje braće koji su se usudili sanjati velike snove i na taj način promijenili igru ​​u hrvatskoj mesnoj industriji. Sigurno ćemo s nestrpljenjem iščekivati ​​nastavak njihove priče i vidjeti što će nam braća Maturanec donijeti u budućnosti.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite The M Brothers na Instagramu: the.mbrothers

 

Farm & Food festival, Gornji Poloj

  • Farm Black Angus goveda

    Braća Maturanec, Nikola i Hrvoje, krenuli su na nevjerojatan put kada su otvorili prvu hrvatsku farmu s Black Angus govedima opremljenu vlastitom klaonicom svega pola sata od Karlovca.
  • Farm & Food festival

    Ponuda se sastojala od sočnih burgera i roštilj kobasica do odležanih steakova 45 dana- ribeye, tomahawk, T-bone, skirt steak, brisketa iz smokera i hot-dogova s njihovim hrenovkama, a svaki je zalogaj bio potvrda predanosti kvaliteti njihovih proizvoda.