Party godine: Ludi i nezaboravni Summer lemon party

Giulia Ukušić i Jole

Dok su neki već zakoračili u prve jesenske dane, u Istri smo se od ljeta odlučili oprostiti na najspektakularniji mogući način – uz Summer Lemon Party! Ovaj nesvakidašnji događaj organiziran je u sjajnom D’or Beach Clubu u Funtani blizu Poreča, a za njegovu organizaciju zaslužan je izvanredan istarski trio: destilerija Aura iz koje stoje Daša i Mishel Sirotić, D’or Beach club te poznati hrvatski dizajner Boris Ružić.

Luksuzna plaža D’or Beach Cluba, sa svojim čarobnim ambijentom, privukla je ljubitelje izvrsne glazbe, vrhunskih pića i neponovljive atmosfere. U središtu pozornosti ovogodišnjeg spektakla pod nazivom Summer Lemon Party, bio je Aurin izuzetan Limoncello, citrusni liker koji je postao prava ljetna senzacija.

Summer lemon party

Limocello

Iako je prošla tek godina dana otkako ga je Aura predstavila u svojoj raznolikoj ponudi, već se može pohvaliti s četiri svjetske zlatne medalje. Ove godine je okrunjen i titulom “likera godine” na prestižnom World Spirits Awards natjecanju. Plaža D’or, najpoznatija istarska plaža, pretvorila se u bijelo-žutu oazu s mirisnim limunima i pomno odabranim dekoracijama Borisa Ružića koje su dodatno obogatile atmosferu.

Osim Limoncella, piće večeri bio je i Aurin Premium Istrian Dry Gin Karbun. Impresivnom kolekcijom od jedanaest svjetskih zlatnih nagrada, Karbun Gin učvrstio je status vodećeg hrvatskog gina na ovogodišnjem World Gin Awardsu, osiguravši zlatnu medalju i prestižnu titulu najboljeg hrvatskog gina.

Mišel i Daša Sirotić

No, nije bila samo paleta okusa Aurinih pića ta koja je očarala više od 1000 gostiju na ovom spektakularnom partyju. Dok je sunce zalazilo, pozornica je oživjela uz Mint Cabaret show. Istaknuti plesači i zadivljujuća koreografija besprijekorno su se uklopili s temom bijele boje, dodatno podižući čar večeri.

Glazbena zvijezda večeri, violončelistica Ana Rucner očarala je publiku izvrsnim izvedbama klasičnih remek-djela i omiljenih glazbenih klasika. Atmosferu je dodatno začinila sjajna moda u bijelom, a gosti su imali priliku iskusiti brojna iznenađenja poput fire showa, puštanje lampiona u zrak i spektakularnog vatrometa. Veliko iznenađenje večeri bio je Jole – iako je prvotno bio pozvan kao gost, izašao je na pozornicu i otpjevao svoje hitove.

Summer lemon party D'or beach club

organizatori destilerija Aura, D'or beach club i Boris Ružić

Predanost i timski rad koji stoje iza ovog partyja bili su doista za svaku pohvalu. Bila je to noć koja je pokazala najbolje od Istre, zahvaljujući trudu istarskih poduzetnika destilerije Aura, gostoprimstvu D’or Beach Cluba i umjetničkoj finoći Borisa Ružića. Pazilo se na svaki detalj, a rezultati su bili ništa manje od savršenstva.

Stvarno se vidjelo koliko je truda uloženo sa svih strana, a da ne kažemo kako je sve funkcioniralo kao po špagiod ljubaznih konobara koji su svojim osmijehom i profesionalnošću omogućili da se gosti osjećaju ugodno pa sve do čarobne atmosfere večeri koja je obgrlila sve prisutne. Za razliku od prijašnjih White Partyja, ovogodišnji je program bio znatno bogatiji, ukrašavajući večer s mnogo više glazbe, raznih izvedbi, iznenađenja i neprocjenjivih trenutaka.

Ana Rucner

Dok su posljednji tonovi glazbe nestajali u noći, a zadnji gutljaj Limoncella i gina iz Aure se ispijao, gosti su otišli punih srca i dobrog raspoloženja. Summer Lemon Party nije samo obilježio kraj ljeta; stvorio je uspomene koje će se jako dugo pamtiti.

Atmosfera Summer lemon partyAtmosfera Summer lemon party

Miris mora, limuna i nevjerojatna glazbena postava u kombinaciji sa zavodljivom energijom D’or Beach Cluba i pomno osmišljenim dekorom Borisa Ružića, dodatno začinjenima Aurinim Limoncellom i ginom Karbun, stvorili su nevjerojatan event o kojemu će se još dugo pričati. Organizatori su uspjeli iznenaditi i premašiti sva očekivanja te su gostima pružili party godine. Stoga, s iskušenjem čekamo i pripremamo se za iduće izdanje Summer Lemon partyja!

Atmosfera Summer lemon party

Fotografije: Manuel Paljuh i Dean Majkić

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

 

Summer Lemon party, D'or beach club Funtana

  • Vrhunski summer party

    Trostruka organizacija destilerije Aura iz koje stoje Daša i Mishel Sirotić, D'or Beach cluba i obitelji Ukušić te poznatog hrvatskog dizajnera Borisa Ružića granatiraju fenomenalan provod i repeat predprošlogodišnje bijele bajke.
  • Limoncello

    I ove godine možete očekivati odličnu ponudu pića, među kojima zasigurno treba istaknuti zlatno nagrađivani Aurin Limoncello. Uz njega, možete uživati u još jednom piću večeri, Aurinom Gin Karbunu, koji će vam biti divna pratnja za večer punu zabave i dobrog provoda.