Ovaj vikend čeka nas sjajna vinska manifestacija Bevemo & Andemo

wine & walk

U maloj istarskoj općini Tar-Vabriga za sve ljubitelje prirode, vinske kapljice i istarskih slastica ove subote 28.05.2022. sprema se sjajna vinska manifestacija „Bevemo & Andemo“ . U šetnji od 7 kilometara imat ćemo priliku isprobati razna vina s istarskog podneblja, istarske zalogajčiće te istarski gin i rakije, koji su rezultat rada vrijednih ruku s našeg područja. Detalje za sve vas željne odličnih, zabavnih i zanimljivih vinskih manifestacija s dozom uživanja u prirodi, donosim u nastavku.

Wine and Walk avantura „Bevemo & Andemo“

Turistička zajednica Općine Tar-Vabriga nakon uspješne iste manifestacije u listopadu 2021.  nastavlja organizirajući sjajnu, domišljatu i originalnu manifestaciju naziva „Bevemo & Andemo“. Sama manifestacija predviđena je kao wine & walk avantura na kojoj će posjetitelji tijekom šetnje od sedam kilometara imati priliku isprobati razna vina istarskog područja, istarske slastice te istarski gin i rakije, koji su rezultat rada vrijednih ruku s toga područja. Na punktovima uz stazu posjetitelje će dočekati vrijedni istarski vinari i ostali lokalni proizvođači. 

Datum održavanja same manifestacije je 28.05.2022. godine u 9:30 sati. Na startu preuzet ćete torbu s degustacijskom čašom, brendirani  šešir i ruksak, voucher za punkteve i mapu staze, a zatim kreće eno-rekreacija kroz vinograde i maslinike. 

Start je na parkiralištu u uvali Santa Marina, Vabriga, gdje ćete se ukrcati na turistički vlakić i krenuti prema prvom punktu.

Punktovi puni doživljaja, dobre kapljice i delicija

Vina Laguna, Vina Bruno Ferenac, Vina Coccolo, Vina Tomaz, Vina Sosich, Rakije i gin  Istarska kapljica & Count`s Drinks pobrinut će se da ne budemo žedni , dok posjetitelji imaju priliku uživati u Gourmet ponudi sljedećih partnera: slastičarna „Moka caffe“, restoran „a Modo Mio“, restoran „Santa Marina“,  beach bar „Bollicina“,  konoba „Pirate“, restoran „Da Stelio“ i  kuća tradicijske gastronomije „Degustazione“.

Stvaranje nezaboravnih uspomena

Nemojte dvojiti ni trenutka, već spremite mobitele za fotke prepune nezaboravnih uspomena, dobro raspoloženje te kondiciju za šetnju. Šetnja i vino provjereno su odličan spoj, a uz sve to na stazi nas očekuje animacija te zabavni program na završnom punktu na kojem će se moći kupiti zalihe vina, gina i rakije koja su osvojila vaše srce. 

bevemo & andemo

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  
Pratite na instagramu: visit_tar_vabriga

Manifestacija „Bevemo & Andemo“, Tar-Vabriga

  • WINE AND WALK AVANTURA "BEVEMO & ANDEMO"

    Manifestacija je predviđena kao wine & walk avantura na kojoj će posjetitelji tijekom šetnje od sedam kilometara imati priliku isprobati razna vina istarskog područja, istarske slastice te istarski gin i rakije, koji su rezultat rada vrijednih ruku s toga područja.
  • TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TAR-VABRIGA

    Turistička zajednica Općine Tar-Vabriga ovog puta je nadmašila samu sebe organizirajući sjajnu, domišljatu i originalnu manifestaciju naziva „Bevemo & Andemo“.