Wine & Art by Mirna Sišul: umjetnost slikarstva i umjetnost ispijanja vina sažeti u jednoj originalnoj radionici

Volite umjetnost, kreativni ste i želite saznati „male tajne velikih slikara“, a uz to ste ljubitelj/ica vina? Ili jednostavno sebi želite priuštiti par sati razbibrige, uživajući i sanjareći? Ako ste na neko od postavljenih pitanja odgovorili s da, onda je vođena radionica Wine & Art by Mirna Sišul uz degustaciju In Sylvis vina za vas!

Red slikanja, red ispijanja vina

Ovu subotu, 27. studenog u prekrasnom prostoru galerije kaštela Morosini-Grimani u Svetvinčentu s početkom u 19:00 sati održat će se radionica slikanja i degustacije vina uz nagrađivanu riječku umjetnicu, Mirnu Sišul. Mirna Sišul je samostalna umjetnica sa završenom Akademijom primijenjene umjetnosti, a već dvadeset i jednu godinu bavi se umjetnošću. Autorica je četrdeset i osam samostalnih izložbi diljem Hrvatske i Europe te dobitnica više desetina nagrada za slikarstvo.

Mirna je umjetnica od koje se mnogo toga može naučiti i koja nesebično dijeli savjete o čaroliji slikarstva, stoga ovu jedinstvenu priliku, da uz vino širite svoje znanje i razvijate svoju kreativnost i duh, ne biste smjeli propustiti. Ova vođena radionica divna je prigoda da ispijajući izvrsno vino i slušajući savjete nagrađivane slikarice, naslikate vlastitu sliku na platnu i poklonite je sebi dragoj osobi za skorašnje blagdane. Bolje od toga ne može!

Wine & Art by Mirna Sišul radionica odlična je prigoda i za zaljubljenike u vino

Ako nemate izraženu umjetničku crtu, ali volite kušati fina vina i otvoreni ste prema novim iskustvima, onda je ova zanimljiva radionica i za vas. Osim prema umjetnosti, ova originalna radionica Wine & Art by Mirna Sišul usmjerena je i prema degustaciji odličnih vina. Polaznici će se tako upoznati s različitim vinima In Sylvis proizvođača. Malvazija Istarska, 2020., Arbor Teran, 2017. i Florens Rose,2020. – odabir je sjajan!

Da bite postali polaznik one originalne radionice koja spaja umjetnost slikarstva i umjetnost ispijanja vina, morate biti brzi. Naime, broj mjesta na Wine & Art by Mirna Sišul radionici ograničen je na 15. Ulaznice je moguće kupiti na stranici grimanicastle.com, pod rubrikom: događaji ili preko sljedećeg linka: https://cutt.ly/yTFzTYl . Također, za sve koji se osjećaju sretne ruke, na Facebook stranici Morosini-Grimani Castle u tijeku je i GIVEAWAY u kojem možete osvojiti besplatnu kartu za ovu nesvakidašnju radionicu.

 

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: morosinigrimanicastle

 

 

 

 

 

 

WINE & ART BY MIRNA SIŠUL, SVETVINČENAT

  • MIRNA SIŠUL

    Mirna Sišul je samostalna umjetnica sa završenom Akademijom primijenjene umjetnosti, a već dvadeset i jednu godinu bavi se umjetnošću. Autorica je četrdeset i osam samostalnih izložbi diljem Hrvatske i Europe te dobitnica više desetina nagrada za slikarstvo.
  • WINE & ART

    Ovu subotu, 27. studenog u prekrasnom prostoru galerije kaštela Morosini-Grimani u Svetvinčentu s početkom u 19:00 sati održat će se radionica slikanja i degustacije vina uz nagrađivanu riječku umjetnicu, Mirnu Sišul.