VetHealth izvrstan je proizvod s CBG i CBD-om za životinje

Godinama unazad sve je poznatija učinkovitost i djelotvornost ulja s različitim postotkom CBD-a na ljudsko zdravlje i kvalitetu ljudskog života uopće. No, zašto se nešto prirodno i organsko, što doprinosi kvaliteti ljudskog života, ne bi koristilo i za poboljšanje života onih koji čine taj ljudski život potpuniji i sretniji? Tu nedoumicu riješili su proizvođači ovog izvrsnog ulja s CBG-om i CBD-om namijenjenog kućnim ljubimcima, odnosno životinjama općenito.

Revolucionaran pristup temeljen na znanju i stručnosti

Posljednjih dana kolovoza predstavljeno je ulje s CBD-om i CBG-om namijenjeno životinjama. VetHealth Broad spectrum su kapi koje sadrže ono najpotrebnije za životinje. Istraživanja su već potvrdila da CBD ima protuupalni učinak, dok je CBG odličan za ublažavanje boli, a uz to pomaže i kod disfunkcije mjehura i crijevnih bolesti poput raka debelog crijeva, celijakije i Chronove bolesti.

VetHealth ulje je registrirani dermokozmetički proizvod

Proizvođači su vrijedni Istrijani, točnije veterinar Igor Benčić i tvrtka Cannatrade d.o.o. na čelu s Karlom Kovačićem. Igor Benčić veterinar je s dugogodišnjim iskustvom rada u vlastitoj veterinarskoj ambulanti specijaliziran za kirurgiju i ortopediju, te je u suradnji s Cannatrade-om  došao na ideju o kreiranju VetHealth ulja.

Oni napominju da njihov proizvod nije revolucionaran, no pristup kreiranju istog jest. “Dugo smo istraživali tržište, sve temeljili na znanosti i znanstvenom pristupu te stvorili ulje građeno na stručnosti i znanju, proizvedeno po najstrožim kriterijima“ objasnila nam je voditeljica projekta Andrea Gudac.

Također, moramo napomenuti kako Benčić VetHealth koristi i kao cjelovitu samostalnu terapiju kod određenih stanja, ali i dodatnu terapiju.

Odlučili su se na Broad spectrum što je dosta neobično, ali dokazali su da precizna formulacija i postotak molekula u ulju rade točno ono za što je i namijenjeno, iako ne sadrži niti 0,2 posto THC-a, već nula posto. Njihov proizvod prodaje se isključivo ondje gdje je zaposleno stručno osoblje iz područja veterine. Također, Igoru i Cannatrade-u bitna su kvaliteta ulja te povratne informacije od pacijenata i njihovih vlasnika.

Životinje odlično prihvaćaju ulje

O kvaliteti samog ulja svjedoče zadovoljni pacijenti i njihovi vlasnici, te životinje koje su nakon pretrpljenih ozbiljnih ozljeda i korištenja ulja na istima zdrave, radosne i živahne. Dakle, ovo ulje namijenjeno je životinjama koje se suočavaju s različitim zdravstvenim tegobama ili ozljedama.

No, ono se koristi i radi podizanja imuniteta i općeg životnog standarda životinja. Preporuča se utrljati psu na zubno meso, mački na vrh uha ili pak direktno na ranu ukoliko je došlo do ozljede. Kako je iskustvo pokazalo, životinje odlično prihvaćaju ovo ulje. Vlasnici svojih ljubimaca već nakon tri do četiri dana javljaju povratne informacije kako je psu već puno bolje. No, iako u samom ulju nema dodanih okusa, osim izvornog ulja konoplje, specifično psi odlično prihvaćaju okus samog ulja.

Prirodno ulje od svega tri sastojka

Bitno je napomenuti kako je ulje kreirano od svega tri sastojka: čisti izolati CBG-a i CBD-a brinu se da olakšaju tegobe, a prirodna i organska baza od hladno prešanog sirovog konopljinog ulja, brine se da je ulje stabilno i sigurno za korištenje.

Ovo ulje kojeg potpisuju DVM Igor Benčić univ.mag.chir i Cannatrade, registrirani je hrvatski dermokozmetički proizvod, veganski, laboratorijski testiran, bez glutena i alergena, te bez udjela THC-a. Ulje je ovo koje u centar pažnje i brige stavlja zdravlje te dobrobit vaših krznenih ljubimaca, stoga ne sumnjam da će vam isti bitni zahvalni ako ga odlučite uvesti u njihovu rutinu. Ulja su dostupna preko Phoenix farmacije koja je najveca veterinarska veledrogerija u Hrvatskoj koja opskrbljuje veterinarske stanice, ambulante i veterinarske ljekarne, te u prodavaonicama Zoo city-a u svim većim gradovima. U slučaju pitanja i nedoumica kontaktirajte tvrtku Cannatrade  i veterinara Benčića. Igora Benčića možete posjetiti i u njegovoj veterinarskoj ambulanti na ulazu u Pazin.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite Hemp Istra na Instagramu: hemp_istra

Fotografije: Nikola Zoko

 

VetHealth Broad spectrum proizvod, ISTRA

  • VetHealth ULJE

    Ovo ulje registrirani je hrvatski dermokozmetički proizvod, veganski, laboratorijski testiran, bez glutena i alergena, te bez udjela THC-a.
  • IGOR BENČIĆ

    Igor Benčić veterinar je s dugogodišnjim iskustvom rada u vlastitoj veterinarskoj ambulanti specijaliziran za kirurgiju i ortopediju, te je u suradnji s Cannatrade-om  došao na ideju o kreiranju VetHealth ulja.