Veliki osmi Vinart Grand Tasting je pred vratima

Vinart

Još malo je ostalo do velikog osmog izdanja Vinart Grand Tastinga. Mjesta je sve manje i manje, što uopće ne iznenađuje jer se radi o najvažnijem hrvatskom poslovnom vinskom događaju. Manifestacija je to koja na jednom mjestu okuplja izvanredne vinske uzorke u tako kratkom vremenu, što  je izvrsna prilika za sve istinske vinoljupce.

Početak ožujka je period u kojem počinju intenzivne pripreme za nadolazeću turističku sezonu, ugostitelji i F&B menadžeri u hotelijerstvu pripremaju novu ponudu i kreiraju nove vinske liste, a svježa vina odnosno vina berbe iz prethodne godine su netom završena i spremna za prvo predstavljanje. Kao i u svim dosadašnjim izdanjima, poslovni posjetitelji odnosno vlasnici i voditelji ugostiteljskih objekata, sommelieri, F&B djelatnici i distributeri vina mogu se prijaviti za besplatan ulaz na https://grandtasting-vinart.com/hr/akreditacije/

Vinart Grand Tasting

Vinart Grand Tasting održat će se 3. i 4. ožujka u dobro poznatom ambijentu Laube u Zagrebu gdje će svoja vina izlagati 140 vinarija. Ovo je festival na kojem vinari izlažu isključivo uz pozivnicu. 

Cijena dnevne ulaznice za sajam je 30 eura i također se može kupiti na internetskoj stranici. U cijenu ulaznice je uračunat vaučer u iznosu od 5 eura koji se može potrošiti u Pop-up vinoteci postavljenoj na ulasku na sajam.

Svi izlagači imaju obavezu izložena vina ustupiti Pop-Up Vinoteci na prodaju, što  je izvrsna prilika da popunite svoju vinsku arhivu  teško dostupnim vinima koja ste se namučili naći.

Vinart Grand Tasting
Ususret ovom veliko događaju organiziran je i bogat program, a sastoji se od setova radionica koje se održavaju kroz četiri dana, te Vinart Petit Tastinga,  mini kušanje pomno odabranih vina koji reprezentiraju određenu temu koja se mijenja svake godine, a ove je to majstorski ciklus. Ako još niste, obavezno kupite ulaznice, jer Vinart Grand tasting je nešto što ne smijete propustiti.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur 


Lauba, Zagreb

  • VINART

    Bliži nam se veliko osmo izdanje Vinart grand tastinga, ali ususret tom velikom događaju čeka nas dva tjedna odličnih vinskih radionica , među kojima i vrijedan spomena Vinart Petit Tasting. Ulaznice već lagano nestaju zato brže bolje pronađite radionicu za vas i na webu rezervirajte svoje mjesto. 
  • LAUBA

    Možemo slobodno reći da se bliži najvažniji hrvatski poslovni vinski događaj, Vinart Grand Tasting.  Ljubitelji vina se već pripremaju za kušanje i otkrivanje novih vina, druženja uz dobru kapljicu ali i učenja na vrhunskim vinskim radionicama.  Radionice su to koje su iznimno zanimljive i svi vinoljupci mogu pronaći temu koja ih zanima, a cijene ulaznica vrlo povoljne s obzirom na vina koja će se imati priliku kušati.