Velika sedmica – Premijerno kušanje mladih malvazija u Casi Manzolin Food & Wine by Poletti

Premijerno kušanje mladih malvazija

Kao uvertira najvećem vinskom događaju, 29. Vinistri, čeka nas premijerno kušanje mladih malvazija u Casi Manzolin Food & Wine by Poletti. Čak 7 poznatih Istarskih vinarija predstavit će svoje mlade malvazije u wine baru Poletti i time pripremiti sve prisutne na veliko kušanje u Poreču 5.svibnja 2023.

 Casa Manzolin Wine & Food u samoj jezgri Poreča s pogledom na Eufrazijevu baziliku iz 6 st. bit će domaćin premijernog kušanja mladih malvazija ovog vikenda 28.04.2023. Vinari koji će predstaviti svoje mlade malvazije su Damjanić, Radovan, Franc Arman, Pilato, Poletti, Rossi i Kadum. Ideja Istarskih vinara je da se ususret velikoj Vinistri kušaju nove malvazije i u užem krugu ljudi uživa u dobrim vinskim kapljicama.

Cijena ulaza je 15 eur za premijerno kušanje mladih malvazija, a druženje će trajati od 15-21h.

Ako ste željni druženja uz vrhunska istarska vina i vinare, ne preostaje vam drugo nego ovog vikenda naći se u Poreču u wine baru Poletti.

Vidimo se!

Bar Casa Manzolin

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: casa_manzolin



CASA MANZOLIN WINE&FOOD BY POLETTI, POREČ

  • OBITELJ POLETTI

    Poznata istarska vinska obitelj, Loredana i Piero Poletti zajedno sa sinom Matteom otvorili su wine bar gdje ćete direktno moći uživati u njihovim vinima u centru Poreča.
  • 7 VINARIJA

    Casa Manzolin Wine & Food u samoj jezgri Poreča s pogledom na Eufrazijevu baziliku iz 6 st. bit će domaćin premijernog kušanja mladih malvazija ovog vikenda 28.4.2023. Vinari koji će predstaviti svoje mlade malvazije su Damjanić, Radovan, Franc Arman, Pilato, Poletti, Rossi i Kadum.