Vino i umjetnost – najbolja kombinacija ove subote!

umjetnost

Ona mjesta što u srcu ostavljate za popunjavanje dobrim osjećajima, ovog petak imate priliku ispuniti još jednom Večeri vina i umjetnosti. Turistička zajednica Osječko – baranjske županije je uz partnere, u subotu 9. srpnja od 18.00 sati u Perivoj kralja Tomislava pripremila još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta. Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni osmijeha i zagrljaja.

Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati Nera & Uptown te virtuoz akustične gitare Ivan Kovačević Jimi, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih i hrvatskih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone. Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt s radovima posvećenim Otti Berger.

Odazovite se pozivu Turističke zajednica Osječko – baranjske županije, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina & umjetnosti već 10 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Vidimo se!

Za više informacija posjetite Facebook događaj: Večer vina & umjetnosti // Perivoj kralja Tomislava

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

 

Osijek

  • VEČER VINA I UMJETNOSTI

    Sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta. Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni osmijeha i zagrljaja.
  • PROGRAM

    Uz ritam koji će zadati Nera & Uptown te virtuoz akustične gitare Ivan Kovačević Jimi, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih i hrvatskih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone. Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt s radovima posvećenim Otti Berger.