Poznati chef Deni Srdoč prelazi u riječki Hilton Costabella Beach Resort

Chef Deni Srdoč

Najmlađi kuhar Hrvatske Deni Srdoč koji je nagrađen Michelin zvjezdom predvodit će tim prestižnog rooftop restorana i loungea Nebo, koji će svoje goste povesti na jedinstveno kulinarsko putovanje ka otkrivanju novih visina u hrvatskoj gastronomiji.

Prije nego što se pridružio timu u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Srdoč je bio glavni kuhar u restoranu Draga di Lovrana. On je 2018. godine proglašen najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine od strane Gault & Millau. U 27. godini Deni Srdoč dobio je svoju prvu Michelinovu zvijezdu i tako postao najmlađi kuhar u Hrvatskoj koji je primio ovu prestižnu kulinarsku nagradu. 

Chef Deni Srdoč

„Moja jela su kreativan i suvremen prikaz mediteranske i  hrvatske tradicije, s receptima i sastojcima podrijetlom iz cijele Hrvatske. Predstavljanje moje interpretacije nove hrvatske gastronomije na tako jedinstvenom mjestu kao što je Nebo Restaurant & Lounge, zajedno s timom iz Hilton Rijeka  Costabella Beach Resort & Spa vrlo je uzbudljiv projekt kojem se jako veselim.“

“Iznimno se radujemo iskazati dobrodošlicu Deniju kao glavnom kuharu ekskluzivnog restorana  smještenog na zadnjem katu našeg resorta. S Denijem koji će predvoditi tim stručnih kuhara u  tom restoranu, donijet ćemo novo kulinarsko iskustvo i avanturu u Kvarneski zaljev i Hrvatsku za  sve naše goste,“ rekao je Jose Luis Ruiz Arroyo, generalni direktor, Hilton Rijeka Costabella  Beach Resort & Spa.

Restoran i lounge Nebo

Resort će svojim gostima pružiti čitav niz usluga i pogodnosti, počevši od 194 smještajne jedinice, uključujući sobe i apartmane u vilama sa pogledom na more, holistički wellness doživljaj u Eforea Spa & Health Klubu, šest restorana i barova, privatnu plažu, pogodnosti za obitelji, poput Dječjeg kluba, kao i 4 dvorane za sastanke i vanjske prostore za proslave, prezentacije i događaje. Otvorenje Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa očekuje se početkom 2021. godine,  na mirnoj lokaciji izmedju Rijeke i Opatije.

Hilton Hotels & Resorts postavio je standarde za ugostiteljstvo širom svijeta, pružajući nove inovacije proizvoda i usluge u skladu s potrebama gostiju. S 580 hotela na šest kontinenata, Hilton Hotels & Resorts smješteni su na najtraženijim svjetskim destinacijama.

Fotografija Deni Srdoč & Robert Pichler 

Pratite Denija Srdoča na Instagram: denius_maximus

Platite Nebo restaurant na Instagramu: neborestaurantrijekaCHEF DENI SRDOČ

  • Chef Deni Srdoč

    2018. godine proglašen najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine od strane Gault & Millau.
  • Restoran i lounge Nebo

    Otvorenje samog Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa očekuje se početkom 2021. godine, na mirnoj lokaciji izmedju Rijeke i Opatije.