Najluđi party ove sezone sprema Polidor beach bar

Polidor white partyPolidor Beach plaža koja je ove godine ponudu podigla iznad svih očekivanja, sutra organizira party na čijem su popisu već sada stotine imena – što poznatih, što manje poznatih. Najavili su odličnog glazbenika, popularne goste i vrhunsku ponudu pića na jednoj od najljepše uređenih plaža kod nas! 

Sutra 11. kolovoza, poznata Polidor plaža će se zatvoriti u 17 sati kako bi se sve pripremilo za nevjerojatan White party koji počinje u 19,30 sati. Dress code je naravno, nešto bijelo, a Polidor tim za svaki je detalj izabrao samo najbolje. 

Angažirali su Borisa Ružića, poznatog dizajnera kako bi od plaže napravio nešto spektakularno i gostima pružio drugačiji beach party od onoga na što su navikli viđati kod nas. 

Za atmosferu je zadužen, sada već širom svijeta poznati saksofonist Daniele Vitale, kojeg ste sigurno vidjeli u medijima i na društvenim mrežama. Njegova je izvedba popularne skladbe Bella Ciao za vrijeme izolacije na balkonu u Italiji obišla svijet. 

A piće? Kao glavno piće večeri gosti će piti Karbun gin od Aure. Ako slučajno ne znate zašto baš to zaslužuje biti dio ove priče, radi se o ginu koji je u Londonu odnio srebro, a proizvodi se u destileriji u Buzetu. 

Ovo će biti večer dobre glazbe, odličnih pića, zabavne atmosfere, hostesa, iznenađenja i stvaranja najboljih uspomena 2020. godine. Provjeri sve informacije na Facebook eventu i na rezerviraj svoje mjesto, jer je ovo party koji ovo ljeto ne želiš propustiti.

Fotografije: Polidor beach bar

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

 



POLIDOR WHITE PARTY, FUNTANA

  • KARBUN GIN

    Kao glavno piće večeri biti će Karbun gin od Aure, koji je u Londonu osvojio prestižno srebro.
  • BORIS RUŽIĆ

    Angažirali su Borisa Ružića, poznatog dizajnera kako bi od plaže napravio nešto spektakularno.