Turističke zajednice Klastera Poreč Riviera najavile natječaj za projekt “The Best of Poreč Riviera”

The Best of Poreč Riviera

Turističke zajednice Klastera Poreč Riviera (TZ Poreč, TZ Tar – Vabriga, TZ Funtana, TZ Kaštelir-Labinci i TZ Vižinada) raspisale su natječaj za ocjenjivanje i izbor restorana, konoba, vinara, maslinara, proizvođača sira i meda, slastičarna, barova i autohtonih suvenirnica koji posluju na području klastera.  

„THE BEST OF POREČ RIVIERA’’ je projekt Turističkih zajednica Klastera Poreč Riviera kojem je cilj da se posjetiteljima ali i lokalnom stanovništvu Poreštine ponudi kvalitetnu informaciju o eno-gastronomskoj ponudi prema kriterijima izvrsnosti, te dodatno promovira autentični sadržaj kroz već afirmiranu turističku ponudu uz podizanje kvalitete i obogaćenje turističke ponude na području Klastera Poreč Riviera. 

Na natječaj se mogu prijaviti poslovni subjekti koji na području Grada Poreč i Općina Tar – Vabriga, Funtana, Kaštelir – Labinci i Vižinada obavljaju djelatnosti u jednoj ili više navedenih kategorija:          

 • Restorani / konobe razvrstani u sljedeće potkategorije;
  – Restorani o  Agroturizam / konoba
  – Gourmet objekti specijalizirani za određenu vrstu hrane /usluge
  – Plažni objekti
 • Vinari
 • Maslinari
 • Proizvođači sira
 • Proizvođači meda
 • Slastičarne
 • Barovi razvrstani u sljedeće potkategorije;
  – Coffee bars
  – Cocktail/ beach bar
  – Special Bars
  – Night Bars
 • Eko
 • Autohtone suvenirnice s ponudom etno/gastro
 • & More – Ostale kategorije, za one koji se ne pronalaze u nekoj od gore navedenih.  

Uvjeti za prijavu kandidata su:

 1. Subjekt mora imati uredno poslovanje i biti registriran za sve oblike djelatnosti kojima se bavi u kategoriji u kojoj se natječe;
 2. Mora poslovati najmanje jednu godinu prethodno prijavi na predmetni natječaj;
 3. Subjekt mora zadovoljavati minimalne tehničke uvjete za sve oblike djelatnosti kojima se bavi u kategoriji u kojoj se natječe.

          Natječaj je otvoren od 9. kolovoza do 23. kolovoza 2022. godine.            

Prijavitelj mora popuniti prijavni obrazac koji sadrži osnovne podatke poslovnog subjekta, kratak opis djelatnosti i argumente temeljem kojih se kandidira za uvrštenje na listu „THE BEST OF POREČ RIVIERA“. Obrazac za prijavu na natječaj je objavljen na web stranicama turističkih zajednica klastera Poreč Riviera (www.myporec.com, www.tar-vabriga.com, www.funtana.com, www.kastelir-labinci.com, www.tz-vizinada.hr). 

Popunjene prijavnice šalju se isključivo e-mailom na adresu: office@myporec.com sa naslovom „The Best of Poreč Riviera“.

Provjerom na terenu, izravnim razgovorima i snimkom stanja prikupit će se osnovne informacije i podaci o poslovanju, kao i kvalitativni pokazatelji (vrsta, sadržaji ponude i ostali značajni parametri).

Pravilnikom za ocjenjivanje i izbor kandidata za uvrštenje na listu ”THE BEST OF POREČ RIVIERA” određuju se kriteriji i mjerila za prijavu, izbor i uvrštenje na listu ”THE BEST OF POREČ RIVIERA”. Ocjenjivanje će provest stručni žiri koji će se sastojati od 5 člana imenovanih od strane Turističkih zajednica klastera Poreč Riviera.

Nakon provedbe ocjenjivanja pripremiti će se brošura ”THE BEST OF POREČ RIVIERA” koja će se dijeliti u Informativnom centru turističkih zajednica, turističkim agencijama i recepcijama hotela.

Postanite i Vi dio “THE BEST OF POREČ RIVIERA” brošure i ponude!  

The Best of Poreč Riviera

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: porec.istria  

 

 

Klaster Poreč Riviera

 • „THE BEST OF POREČ RIVIERA’’

  projekt Turističkih zajednica Klastera Poreč Riviera kojem je cilj da se posjetiteljima ali i lokalnom stanovništvu Poreštine ponudi kvalitetnu informaciju o eno-gastronomskoj ponudi prema kriterijima izvrsnosti, te dodatno promovira autentični sadržaj kroz već afirmiranu turističku ponudu uz podizanje kvalitete i obogaćenje turističke ponude na području Klastera Poreč Riviera. 
 • NATJEČAJ

  Natječaj je otvoren od 9. kolovoza do 23. kolovoza 2022. godine.            

  Prijavitelj mora popuniti prijavni obrazac koji sadrži osnovne podatke poslovnog subjekta, kratak opis djelatnosti i argumente temeljem kojih se kandidira za uvrštenje na listu „THE BEST OF POREČ RIVIERA“. Obrazac za prijavu na natječaj je objavljen na web stranicama turističkih zajednica klastera Poreč Riviera.