Na Vinart Grand Tastingu moglo se kušati preko 800 etiketa

Vinart Grand Tasting

Svake godine u ovo proljetno vrijeme održava se izvanredni vinski sajma koji se ne propušta, kao što ste već vjerojatno čuli Vinart Grand Tasting u Laubi. Za sve ljubitelje vina ovo je festival prepun divnih druženja, vina i odlične energije. Lauba je bila prepuna izvanrednih vinara, njih čak 140 s preko 800 etiketa. Popis vinara možete pogledati ovdje na linku.

Caroline Gilby

Ove godine među gostima su se našli i neki od najznačajnijih imena u svijetu vina –  Mike DeSimone i Jeff Jenssen poznati kao World Wine Guys iz utjecajnog američkog magazina Wine Enthusiast, Olivia Mason – predstavnica Decantera, Peter Moser – najpoznatiji austrijski vinski kritičar i glavni urednik vinskog magazina Falstaff, Simon J Wolf – osnivač i urednik stranice The Morning Claret, Caroline Gilby – nositeljica prestižne titule Master of Wine i sutkinja na Decanter World Wine Awards i mnogi drugi.

Istarski vinari u Laubi
Osim toga, tijekom dva dana trajanja sajma, vinare su za njihovim izlagačkim mjestima posjetili mnogi sommelieri, ugostitelji, distributeri ali i obožavatelji vrhunskih vina. Pronalaženje i kušanje novih omiljenih vinskih etiketa iz Hrvatske i regije posjetitelje nije spriječilo ni kišno vrijeme, a Vinart je ovim sajmom zatvorio dvotjednu vinsku manifestaciju nakon održanog Petit i Silent Tastinga te brojnih radionica.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite Vinart na Instagramu: Vinart

 

Vinart Grand Tasting, Zagreb

  • Vinart Grand Tasting

    Lauba je bila prepuna izvanrednih vinara, njih čak 140 s preko 800 etiketa.
  • Specijalni gosti

    Ove godine među gostima su se našli i neki od najznačajnijih imena u svijetu vina -  Mike DeSimone i Jeff Jenssen poznati kao World Wine Guys iz utjecajnog američkog magazina Wine Enthusiast