Upoznajte divne mirisne ručno rađene svijeće s hrvatskim potpisom i porukom ohrabrenja

Motion Candles

Mirisi su ti koji evociraju najljepše emocije, bude najljepša sjećanja i uspomene te ispunjavaju naš dom čineći ga ugodnim i toplim prostorom, dok svjetlost simbolizira mir i utjehu. Stoga ne čudi da je mlada i kreativna Osječanka sa zagrebačkom adresom, Ivana Krstić, odlučila svu svoju inspiraciju i kreativnost usmjeriti u mirisni svijet svijeća te time uveseljavati sebe i druge.

Simbol mira, inspiracije i kreativnosti

Za Ivanu Krstić, diplomiranu ekonomisticu, svijeće su oduvijek predstavljale simbol mira, inspiracije i kreativnosti. Zapaljena mirisna svijeća pokretala ju je na nesvjesnoj razini, činila njen trenutak ugode još ugodnijim i radosnijim. Spoznaja da i drugima može priuštiti baš takve trenutke relaksacije, rada i izražavanja kreativnosti nagnala ju je da se okuša u proizvodnji mirisnih svijeća i to isključivo svojim vlastitim rukama i vlastitim radom. „Ideja se stvorila prije točno dvije godine. Bilo mi je potrebno godinu dana za razvoj i istraživanje, za mnogobrojne pokušaje izrade svijeća i otkrivanje pravih omjera iza naizgled jednostavnog proizvoda.  Nakon godinu dana testiranja, odlučila sam predstaviti svoje svijeće drugima. Danas, još godinu dana poslije sam svjesna da sam tek zakoračila u poduzetnički svijet, no mogu reći da mi je ta odluka jedna od najponosnijih i najboljih ikada i da stvara sasvim novi svijet u meni i oko mene“, skromno nam kazuje Ivana.

Ivana Krstić

Motion Candles, čarobni mirisni svijet

Tako je malim, postepenim, ali odlučnim koracima nastao Motion Candles, Ivanin svijet mirisnih ručno rađenih svijeća kojima malo tko odolijeva. Motion Candles stvoren je za trenutke opuštanja i mira, inspiracije i kreativnosti. Tu je da nas podsjeća na ljepotu življenja u trenutku i da bude uz nas dok slavimo sve svoje osobne uspjehe. Motion Candles trenutno u ponudi ima petnaest mirisa svijeća koji su predstavljeni prema godišnjim dobima. Tako se mogu pronaći mirisi od lakih osvježavajućih nota, cvjetnih, slatkih, orijentalnih, drvenastih, do snažnih i intenzivnih inspiriranih poznatim svjetskim parfemima. Sve svoje svijeće Ivana Krstić izrađuje ručno uz kombinaciju voska, mirisa i fitilja čiji su omjeri idealni.

Ivana Krstić

Također, ova mlada kreativna žena hrvatsko je tržište ručno rađenih mirisnih proizvoda obogatila sa sojinim mirisnim svijećama u 15-tak različitih varijanti, dekorativnim svijećama s motivima, mirisnim difuzorima i poklon paketima. „Riječima se ne može opisati osjećaj zadovoljstva i ponosa što sam uspjela samostalno ostvariti kompletnu realizaciju 30-tak različitih varijanti proizvoda i provesti u djelo od same ideje do realizacije u samo jednoj godini uz dodatan full-time job“, uz veliki osmijeh pojašnjava nam Ivana. I doista, Ivana Krstić ima na što biti ponosna.

Rame uz rame uz svjetske brendove

Naime, hrvatsko tržište ručno rađenih mirisnih proizvoda trenutno je izuzetno malo te je upravo ovaj hrvatski brend mirisnih svijeća ove godine bio među prvim u predstavljanju većine svojih proizvoda. Dodajmo još kako su Motion mirisni proizvodi oni koji su okruženi sličnim proizvodima velikih svjetskih korporacija te stati pored takvih proizvođača velik je uspjeh Motion-a, ručne proizvodnje svih proizvoda.

Poruke ohrabrenja

Trud, rad, vizija, posvećenost nije jedino po čemu su ove handmade mirisne svijeće posebne. Naime, svaka pojedina mirisna svijeća ovog hrvatskog brenda nosi sa sobom poruku koja uvijek razgali svakog tko je primi u ruke. Ivana Krstić, inspirirana događajima i trenucima, na svoje svijeće postavljale je male motivirajuće i inspirativne poruke. „Većinu sam poruku sama osmislila inspirirana događajima u trenucima predstavljanja mirisnih kolekcija.

svijeće s porukom

Tako je, na primjer, proljetna kolekcija bila inspirirana malim “čudima” koji su se počeli događati u Motionu te je cijela kolekcija bila u takvom znaku, a omiljena iz tog perioda mi je: ”Being awake means seeing your dreams”, objašnjava nam Ivana. Kasnije je uslijedila jesenska kolekcija čija je inspiracija bila potencijal koji leži u svima nama, a jedna od takvih poruka je: “Imagine your potential and then follow it with all your heart”. Takve, srcu bliske poruke na svijećama služe kao dodatni motivacijski faktor u vlastitim inspiracijskim trenucima.

Poklon koji budi najljepše emocije

Mirisne svijeće uz tople i šarmantne poruke ohrabrenja rado su viđene kao poklon koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Kako bi čitav trenutak poklanjanja tog čarobnog mirisnog svijeta omiljenoj osobi bio još ljepši, Ivana je snage udružila s hrvatskom vinarijom Josipović. Tako je kreiran Celebration box, poklon kutija stvorena za trenutke slavlja i radosti. Prvi hrvatski pjenušac od sorte Graševine za čiji vrhunski status je obitelj Josipović radila nevjerojatnih deset godina nalazi se u Motion slavljeničkom paketu tik uz divne ručno rađene mirisne svijeće.

Josipović

Stoga ako još uvijek voljenoj osobi niste ništa darovali, vrijeme je da to učinite. Mirisne svijeće Motion i vrhunski pjenušac Josipović kao stvoreni su za iskazivanje pažnje najmilijima. Mirisi svijeće će ih opustiti i podsjetiti koliko je vrijeme za opuštanje potrebno i važno vrijeme te da bi u svakom danu trebali odvojiti maleni djelić vremena za sebe, dok će ih vrhunsko pjenušavo vino Josipović podsjetiti na slavljenje malih trenutaka koji čine život.

Motion Candles

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: motion.candles

Fotografije: Motion Candles

MOTION CANDLES, MIRISNE RUČNO RAĐENE SVIJEĆE

  • IVANA KRSTIĆ

    Osječanka sa zagrebačkom adresom, Ivana Krstić, odlučila svu svoju inspiraciju i kreativnost usmjeriti u mirisni svijet svijeća te time uveseljavati sebe i druge.
  • MOTION CANDLES

    Motion Candles stvoren je za trenutke opuštanja i mira, inspiracije i kreativnosti. Tu je da nas podsjeća na ljepotu življenja u trenutku i da bude uz nas dok slavimo sve svoje osobne uspjehe.