Odlična mesnica u Poreču u kojoj možete nabaviti najbolje komade mesa za blagdane

Mesnica ArmanOdležani steakovi

Božićne pjesme, lampice, kuhano vino, klizanje, pokloni…svuda oko nas vlada blagdansko raspoloženje koje najavljuje najradosniji dan u godini – Božić, od kojeg nas još dijeli svega desetak dana.

Osim kupovine poklona za vaše najmilije, važno je na vrijeme obaviti kupovinu namirnica za blagdanski stol na kojemu će meso i mesne delicije biti zasigurno zastupljene. Uz razne priloge, salate i slastice koje ćete pripremati za blagdane, meso i razni mesni specijaliteti dodatno će oduševiti svakog ukućana ili gosta za stolom.

Fabricio ArmanRamstekBoutique butchery Arman

Mesnica Arman u Poreču ističe se po izvrsnoj kvaliteti mesa te bogatoj ponudi raznih odležanih stakeova poput dryage i ribeye steakova, t-bonea, bifteka i ramsteka, junećih leđa kostata, junećih slabina s kostima, flank i tomahawk steakova te raznih dijelova junećeg i goveđeg mesa. Vlasnik mesnice Fabrizio Arman bira isključivo prvoklasno meso životinja s hrvatskih pašnjaka koje se hrane na otvorenom i u slobodnoj su ispaši.

Fabricio Arman

Mesnica Arman nalazi se u samom srcu Poreča, na porečkoj tržnici, u kojoj ćete osim izvrsnih komada mesa moći nabaviti razne začine i ulja za pripremu mesa, delikatesne mliječne proizvode, vina te razne specijalitete iz Istre i ostatka Hrvatske. Uz to, osoblje mesnice uvijek je raspoloženo da vas naoruža stručnim savjetima za pripremu mesa te riješi sve vaše nedoumice. Iz mesnice ćete izaći puni savjeta i kulinarskih tajni za pripremu vrhunskih i prvoklasnih komada mesa.

Ove godine pripremite blagdanski stol za pamćenje i oduševite sve svoje uzvanike.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite Arman grill na Instagramu: arman_grill_porec

Fotografije: Đorđe Stošić

Boutique butchery Arman

  • Mesnica Arman

    Mesnica Arman u Poreču ističe se po izvrsnoj kvaliteti mesa te bogatoj ponudi raznih odležanih stakeova poput dryage i ribeye steakova, t-bonea, bifteka i ramsteka, junećih leđa kostata, junećih slabina s kostima, flank i tomahawk steakova
  • Tržnica Poreč

    Mesnica Arman nalazi se u samom srcu Poreča, na porečkoj tržnici, u kojoj ćete osim izvrsnih komada mesa moći nabaviti razne začine i ulja za pripremu mesa, delikatesne mliječne proizvode, vina te razne specijalitete iz Istre i ostatka Hrvatske.