Konoba Jadruhi iz Vižinade odlučila dostavljati plate za van

Plata Jadruhi

Vrijeme je domjenaka, malih veselja i prilika za počastiti djelatnike, prijatelje i kolege. S obzirom na cijelu situaciju koja nas okružuje, danima slušamo o problemima s kojima se nose ugostitelji koji, na žalost nemaju priliku raditi. Ali baš u ovoj situaciji neki ugostitelji daju sve od sebe kako bi svojim gostima ponudili nešto drugačije ili novo. Obitelj Šimonović iz konobe Jadruhi, sjetila se kako bi svojim gostima mogla ponuditi svoje suhomesnate proizvode, a oni su to jedva dočekali.

Marko i Dario Šimonović

Istarska konoba u blizini Vižinade, točnije u Jadruhima, poznata je po svojim suhomesnatim proizvodima. Njihovu su kvalitetu gosti prepoznali i bilo bi šteta oduzeti im mogućnost konzumiranja omiljenih delicija, bez obzira na situaciju. Baš zato je obitelj Šimonović odlučila ponuditi izvrsne plate za van. 

Domaći suhomesnati proizvodi Jadruhi

Plata se sastoji od izvrsnih proizvoda, istarskog pršuta, ombola, kobasica, salame, vratine i pancete, te sira. Uz plate Marko će ispeći i topli kruh, sve to lijepo složiti i dekorirati te dostaviti na vašu adresu.

Kako bi naručili svoju platu možete nazvati na 091 798 3511.

Pratite konobu Jadruhi na Instagramu i Facebooku

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



KONOBA JADRUHI, VIŽINADA

  • VRHUNSKI PROIZVODI

    Obitelj Šimonović već je dugi niz godina poznata između ostaloga i po svojim suhomesnatim proizvodima za koje su i nagrade osvajali.
  • PLATE ZA VAN

    Izvrsna ideja, slažu plate za van za koliko god osoba treba. Ispeću svježi kruh i sve to dostave na vaša vrata.