Najbolju Hug&Punch kavu popij u centru Zagreba!

Hug&Punch kava stigla u RougeMarin Doma

Poznati zagrebački ugostitelj Marin Medak ponovo je napravio iskorak i u svoj RougeMarin Doma koncept store dodao specialty coffee to go. Suradnja s Hug & Punch timom za njega je logičan slijed razmišljanja o gastronomiji, a dečki iz Matulja definitivno nisu anonimusi u svijetu kave nas Hrvata. Nakon posebno kreirane obuke djelatnici su spremni za zadovoljavanje i najviše zahtjevnog nepca, kako u hrani tako i u espressu i napitcima na bazi espressa. 

Domagoj Trusić educira RougeMarin tim

Skoknuti po šalicu tople kremaste specialty kave dva koraka od Trga bana Jelačića moguće je tijekom cijelog dana, a uz nju možete u jutarnjim satima upariti neki od slasnih zalogaja koje sam koncept store nudi. Već sama pomisao, da uz sva ograničenja, u nekoj potpuno drugačijoj trgovini možete uzeti kavu najviše kvalitete i to za van, mami sve nas kojima to toliko nedostaje u doba restrikcija. Kava Crochet ili Uppercut koju možete naći u mlincu došla je s putovnicom na kojoj piše cijeli njen put od plantaže do šalice. 

Hug&Punch kava

Kako sam se i sama uvjerila, njihova je misija da nam ponude puno informacija o svakom proizvodu koji nude pa tako i o kavi, a sama pomisao da znam sve o kavi koju pijem premašila je većinu kafića koje sam obilazila prije ovih restrikcija. Šarmantan tim ljudi pun volje da vas posluži, uz ovu specialty kavu, učinio je da sam na tren uistinu zaboravila na sve ono što se nalazi iza vrata u svijetu punom straha i čežnje za nekim prošlim vremenima.

Hug&Punch kava to go

Uglavnom, ako je novo normalno da se u RougeMarin Doma koncept-storeu može uživati u Hug & punch espressu možda to novo normalno i nije tako loše, a vi svratite i dajte podršku ideji koja promiče univerzalne vrijednosti društva koje su već neko vrijeme iza kulise.

Pratite ovu izvrsnu specialty coffee na Instagramu Hug&Punch 

Pratite RougeMarin Doma na Instagramu.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



HUG&PUNCH KAVA STIGLA U ROUGEMARIN DOMA

  • Hug&Punch

    Skoknuti po šalicu tople kremaste Hug&Punch specialty kave dva koraka od Trga bana Jelačića u RougeMarin Doma!
  • RougeMarin Doma

    Rougemarin Doma je prva trgovina specijalizirana za kućno kuhanje. A od sad ima izvrsnu Hug&Punch kavu za van!