Marina i Nataša su oduševile prvom knjigom a sad kreće Istina

Marina Kuleš i Nataša Debeljak

Iako su cure iz Mana Pass dvojca, knjigu Istina zapravo besplatno dijelile tijekom izolacije, sada kada je napokon ugledala svjetlo dana u tiskanom izdanju, čitatelji su požurili po svoj primjerak.

Marinu i Natašu su dvije ambiciozne žene koje su od domaće knjige odlučile napraviti nešto sasvim novo i veliko. Njihov prvi roman Želja u jako je kratkom vremenu osvojio srca čitatelja širom regije. Prevele su knjigu na engleski jezik i stavile je na Amazon, a snimile su i audio knjigu koju su poslale udrugama slijepih i slabovidnih osoba širom Hrvatske. Sada je došlo vrijeme da čitamo drugi dio serijala ŽIVOT – Istinu!

Knjiga Istina

Knjiga koja je političku temu napravila zanimljivom

Kako smo doznali od cura, za knjigu dolaze narudžbe od trena kada je tiskana. Rekle su da ih je bilo malo strah reakcija na političku temu, ali komentari su ih ostavili bez teksta. Drugim su nastavkom željele prikazati kako izgleda kada se mlada žena mora izboriti u pretežito muškom svijetu. I sve to prikazale su na sebi svojstven način – uz knjigu proživite sve moguće emocije, a sve uz puno humora karakterističnog za njih dvije.

Knjiga Želja i Istina

Kod njih su se spojile super ideje i ogromna količna energije

Od kada su se pojavile, cure su nudile nešto novo. Preko društvenih mreža pokazuju od početka kako kod nas izgleda pisanje i izdavanje knjige. Knjigu Istina su čak dijelile i besplatno za vrijeme izolacije, a iako im je cijela situacija malo poremetila planove s promocijama, u planu već imaju druge ideje za zanimljive projekte. Rekle su da im je želja napraviti od svega ovoga jednu kvalitetnu priču, pa tako svemu i pristupaju.

Jedan od razloga zbog kojeg ćete se dodatno povezati s ovim tekstom je i to što sve te lokacije znate. Cure prije pisanja sve dobro istraže tako da ćete tamo pronaći super informacije zapakirane u zanimljivu priču. Zapratite cure na društvenim mrežama i ako želite naručiti svoj primjerak, slobodno se javite na Facebook ili Instagram profil.

 

Pratite na Instagramu: put.rukopisa

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

 

 



KNJIGA ISTINA by Mana Pass

  • Marina i Nataša

    su dvije ambiciozne žene koje su od domaće knjige odlučile napraviti nešto sasvim novo i veliko.
  • ISTINA

    Njihova druga knjiga upravo je izašla i već su pune narudžba. Pratite iz na društvenim mrežama