Inovativna pizza nastala udruživanjem pizzerije Daolio i Baccala della mamma

Pizza s bakalarom na bijelo

Iako se na prvu radi o neobičnoj kombinaciji, pizza i bakalar itekako idu skupa! Punih sedam dana prije Uskrsa to će dokazati udružene snage najpoznatijeg hrvatskog brenda bakalara na bijelo Baccala della Mamma i novootvorene porečke pizzerije Daolio koja će svojim gostima premijerno ponuditi pizzu s bakalarom na bijelo.

Bakalar na bijelo

Pizzeria Daolio trenutno nosi status najnovije pizzerije u Poreču. Naime, otvorena je tek četiri mjeseca, a nalazi se na adresi Ulica Vladimira Gortana 13. Poznato je da se istarska kuhinja oslanja upravo na zdravu mediteransku prehranu u kojoj riba i riblje delicije čine važan udio. Bakalar je tako veliki specijalitet u Istri, posebno u preduskrsno vrijeme i vrijeme blagdana pa je tako nastala ideja za stvaranjem ove inovativne pizze. Spoj finog napoletanskog tijesta, mozzarelle i bakalara na bijelo stvara neodoljivu kombinaciju okusa. Baccala della Mamma proizvodi bakalar na bijelo od kvalitetnog norveškog bakalara, a već dugi niz godina uporno dokazuje svoju kvalitetu i uspješno poslovanje koje je prepoznato diljem Lijepe naše. Uz suradnju vlasnika Bacalla della Mamme Aleksandra Stefanova i vlasnika pizzerije Daolio Zorana Uljančića kreirana je zaista vrhunska pizza koju morate probati ako ste u blizini Poreča tijekom Velikog tjedna.

Pizza s bakalarom

Pizzeria Daolio u svojoj standardnoj ponudi ima napoletanske pizze uz nekoliko specijalnih pizza. Pizzajoli u pripremi koriste brašno Caputo rosso 00, a od namirnica se koriste isključivo kvalitetni sastojci od mozzarelle fior di latte, dimljene mozzarelle provole, burrata di buffalo, domaći istarski pršut.

Uz pohvalu za hrabrost, kreativnost i inovativnost ponude ne preostaje ništa drugo nego poželjeti uspješno poslovanje pizzeriji Daolio i Baccala della Mammi te vas pozvati vas da probate ovu specijalnu pizzu.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite Baccala della mamma na Facebooku i Instagramu: baccala_della_mamma

Pratite Daolio pizzeriu na Instagramu: daolio

BACCALA DELLA MAMMA & PIZZERIA DAOLIO, POREČ

  • BACCALA DELLA MAMMA

    Priča o Baccalà della mamma počinje krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća u mjestu Bačva u blizini Višnjana gdje se u konobi Milena počeo prodavati bakalar na bijelo ručno pripremljen.
  • DAOLIO

    Poreč je napokon dobio odlično mjesto koja u svojoj ponudi ima pizzu napoletanu.