Dentalna klinika Identa iz Poreča slavi svoj rođendan

Identa je moderna dentala klinika s ljubaznim i profesionalnim timom koji vam je uvijek rado na raspolaganju. Uz dugogodišnje iskustvo bavljenja ovim poslom spojili su naprednu tehnologiju i upotrebu visokokvalitetnih materijala te vam na taj način mogu ponuditi najbolja stomatološka rješenja. Dentalna klinika Identa ovih dana slavi svoj rođendan te svakom posjetitelju poklanja 10% popusta na sve dentalne usluge do kraja mjeseca srpnja 2021.

Vrhunsko i profesionalno osoblje uz dostupnost 24 sata u danu

Identa je dentalna klinika sa sjedištem u Novoj Vasi u Poreču i u vlasništvu je dr.med.dent Hrvoja Galića. Dr. Galić je studij stomatologije završio 2007. godine u Rijeci. No njegov put učenja tu nije završio, naprotiv, nastavlja se kontinuirano educirati i danas. Prateći najnovije trendove u stomatologiji, istovremeno sudjeluje na različitim edukativnim inozemnim seminarima. Doktor Galić je 2016. godine završio edukaciju iz implantologije, Perio Master Class u Ljubljani, kod poznatog talijanskog doktora Stefana Parme Benfenatija. Iskusan je stručnjak na području implantologije i oralne kirurgije te je aktivan član Hrvatske komore dentalne medicine. Doktor Galić je svom vrhunskom timu s kojim radi prenio znanje, ljubaznost, strpljenje i kvalitetu rada.

Njihova profesionalnost u bavljenju ovim poslom neće vas iznevjeriti. Također, jedina su dentalna klinika na ovom području i šire koja nudi dežurni pozivni centar za sve hitne slučajeve. Tako vam iskusan i profesionalan tim stoji na raspolaganju 24 sata na dan, vikendima i neradnim danima. Uz njih će vam čak i neugodnost iznenadne boli zuba biti manji problem. U Identi svatko može napraviti besplatan preventivni stomatološki pregled s panoramskom snimkom zubi.

Identa brine i o razvoju mjesta u kojem se nalazi, sinergijom i suradnjom s lokalnim stanovništvom

Dentalna klinika Identa nije samo posebna po svojoj dugogodišnjoj tradiciji bavljenja ovim poslom već i po upotrebi vrhunske i suvremene tehnologije kao i po praćenju najnovijih trendova u stomatologiji. Neprestano sudjeluje i u razvoju dentalnog turizma, kao i u promociji cijele destinacije, lokalnih opg-ova i iznajmljivača koji se nalaze na ovom području. Dentalna klinika Identa smještena je u maloj ruralnoj sredini te se kontinuirano trudi doprinijeti razvoju mjesta u kojem se nalazi i to u svakom smislu.

Na taj se način ostvarila fantastična suradnja između lokalnih turističkih zajednica, lokalnih poduzetnika, opg-ova, te iznajmljivača na ovom području, tako da se početak trenda dentalnog turizma na ovom području odvija kroz cijelu godinu. Svim svojim inozemnim posjetiteljima tim Idente svakodnevno promovira destinaciju, sve lokalne proizvođače, informira ih gdje se mogu kušati i kupiti autohtoni istarski proizvodi, u kojim se lokalnim restoranima, konobama mogu probati domaće i vrhunske gastro delicije, te gdje mogu biti smješteni prilikom sljedećeg posjeta dentalnoj klinici Identa, a sve kako bi njihov boravak u Novoj Vasi u Poreču protekao što ugodnije. Zaista je hvale vrijedan način suradnje te njihova inicijativa za razvoja jednog novog trenda-dentalnog turizma na ovom području, što doprinosi razvoju čitave jedne urbane sredine koja na neki način postaje novo turističko središte.

Identa vam nudi besplatan pregled

Od samog početka Identa nudi svim pacijentima besplatan stomatološki pregled, stručno savjetovanje i panoramsku snimku zubi i to potpuno besplatno. Na taj način žele potaknuti da ljudi više brinu o svom oralnom zdravlju koje je itekako važno!

Budući da je klinika Identa nedavno proslavila svoj drugi rođendan tim povodom svakog pacijenta još dodatno daruje s 10% popusta i to na sve stomatološke usluge, kroz cijeli mjesec srpanj. Ponuda je to koja se ne propušta. Posjetom klinike Identa dobit ćete vrhunsku i kvalitetnu brigu o vašim zubima te zdraviji i ljepši osmijeh.

Brinite o vašim zubima danas, za vaš ljepši osmijeh sutra 🙂

Za sve informacije obratite se na:

T. 052/726 963 | M. 098/629 148

Provjerite i sve njihove usluge:

W. www.identa.hr | M. info@identa.hr

Pratite Andreine priče: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: identaclinica

IDENTA, NOVA VASA, POREČ

  • IDENTA

    Identa je moderna dentala klinika s ljubaznim i profesionalnim timom koji vam je uvijek rado na raspolaganju.
  • 10% POPUSTA

    Dentalna klinika Identa ovih dana slavi svoj rođendan te svakom posjetitelju poklanja 10% popusta na sve dentalne usluge do kraja mjeseca srpnja 2021.