Dr.Hrvoje Galić -10 razloga zašto se ne treba bojati odlaska zubaru

Dr. Hrvoje Galić

Iako kod dosta ljudi, kako djece tako i odraslih, postoji određeni strah od odlaska zubaru, većina je svjesna da se to treba redovito događati kako biste liječili ili spriječili bolove i oštećenja. Zanemarivanje odlaska zubaru, na žalost postaje trend, odlazimo na pregled samo kada nas boli, a cijela ova situacija u kojoj se nalazimo služi kao dodatan izgovor. Iz dentalne klinike Identa, dr. Hrvoje Galić odlučio je pokazati zašto taj izgovor više ne vrijedi. 

Dentalna klinika Identa

Bez obzira bojite li se odlaska zubaru, vjerojatno znate da ovakve stvari ionako ne možete odgoditi zauvijek, a ako stvorite zdravu naviku redovitih kontrola, većinu ćete problema riješiti i prije nego do njih dođe. I to sigurno uz puno manje boli. S obzirom na to kakva je trenutno situacija i kakve su epidemiološke mjere, razumljivo je da se određeni broj ljudi boji ići na pregled ako se ne radi o hitnom slučaju. Baš je zato, tim dentalne klinike Identa odlučio pokazati zašto nema razloga za strah od pregleda

Dezinfekcija i sterelizacija pribora

Osim što kod sebe provode najstrože mjere i protokole kada se radi o sterilizaciji i dezinfekciji prostora, instrumenata i pribora za rad, svoj su rad u potpunosti prilagodili tome da svakom pacijentu omoguće siguran posjet zubaru.

Dr. Hrvoje Galić

  1. Sukladno mjerama prostor se redovito provjetrava kako bi se zrak pročistio iza svakog pacijenta. 
  2. Na ulazu u kliniku postavljeno je sredstvo za dezinfekciju ruku koje je svaki pacijent dužan koristiti. 
  3. Tijekom boravka u klinici obavezno je nošenje zaštitne maske i pacijentima i članovima tima. 
  4. Svi se termini dogovaraju unaprijed, a osigurano je dovoljno vremena kako se pacijenti ne bi susretali. 
  5. Svaki pacijent ispunjava upitnik o zdravlju te upitnik vezan za Covid-19, kako bi se na vrijeme poduzele sve potrebne mjere. 
  6. Osoblje klinike u svom radu koristi isključivo najkvalitenije maske, vizire i zaštitne rukavice.
  7. Pribor za rad sterilizira se medicinskim uređajem Autoclav B, koji zadovoljava najstožije uvjete Europske unije (EN 0630 i EN867-5).
  8. Sterilizirani pribor sprema se u sterilne i hermetički zatvorene vrećice, koje se otvaraju neposredno prije korištenja.
  9. Nakon svakog pacijenta prostor se temeljito čisti i dezinficira.
  10. Kontinuirano se dezinficira cijeli prostor klinike, stolci, rukohvati te ostale izložene radne površine.

Obitelj dr. Galić

Dr. Hrvoje i Sanja Galić doista su napravili sve kako bi se njihovi sadašnji i budući pacijenti, mali i veliki, osjećali sigurno. Da je tome stvarno tako, potvrđuje i to da za svoje pacijente imaju dostupan dežuran telefon od 0 do 24, sedam dana u tjednu, bez obzira radi li se o blagdanu, vikendu ili neradnom danu. Donesite kvalitetnu odluku za sebe i s povjerenjem prepustite svoj osmijeh Identa timu.

Pratite dentalnu kliniku Identa na Instagramu i Facebooku.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



DENTALNA KLINIKA IDENTA, POREČ

  • DR. HRVOJE GALIĆ

    Iskusan je stručnjak na području implantologije i oralne kirurgije, te aktivni član član Hrvatske komore dentalne medicine.
  • IDENTA POREČ

    Dentalna klinika Identa otvorena je 10. srpnja 2019. Ideja je bila ponuditi nešto drugačiju uslugu, koja će se u prvom redu temeljiti na kvaliteti, potrebama i zadovoljstvu pacijenata.