Snimljen spot za pjesmu “Da bimo i k’ letu” u suradnji s Udruženjem Kvarner Wines

Pod pokroviteljstvom Udruženja Kvarner Wines snimljen je spot za pobjedničku pjesmu „Da bimo i k’ letu“ ovogodišnjeg Festivala Melodije Istre i Kvarnera – MIK koju izvode Nevia Rigutto, Duško Jeličić, Tamara Brusić i Mauro Staraj, popularno prozvani „domaća ČAbba“. Riječi i glazbu napisao je Robert Pilepić, a aranžman Mauro Staraj.

Pjesma „Da bimo i k’ letu“ okupila je sve članove Udruženja Vina Kvarnera na jednom mjestu

Spot je snimljen u Kastavskoj „peknjici“ i u vinariji Plovanić, a u spotu se pojavljuju vina članova Udruženja Vina Kvarnera – Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ružić, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Plovanić vina, Eko selo Selce d.o.o. – Grand Village Estate Winery, Pavlomir d.o.o. – Vinska kuća Pavlomir, Estate Winery d.o.o. – Vinarija Katunar, Gospoja p. z. – Gospoja, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kuća vina Ivan Katunar, Obrt za vinarstvo i rasadničarstvo Šipun – Vinarija Šipun, Poljoprivredna zadruga Vrbnik i Ugostiteljstvo i trgovina „Nada“.

Financijski pokrovitelji snimanja spota su Primorsko – goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Kastva, Turistička zajednica Općine Vrbnik i Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko – goranske županije odnosno promocijski centar Kašetica primorsko – goranska u kojoj se mogu kupiti sva vina članova Udruženja Vina Kvarnera.

Pjesma „Da bimo i k’ letu“ i dobro vino fenomenalno idu jedno uz drugo

„Pjesma  i dobro vino fenomenalno idu jedno uz drugo, pa se to još jednom pokazalo kao dobitna kombinacija. Naša pobjednička pjesma sa MIK-a spoj je svih generacija glazbenika koji njeguju našu domaću besedu i ”sve ča je naše” , a sa mnogim vinarima smo i privatno prijatelji, pa mi je drago da smo spojili ugodno s korisnim i da će za sva vremena ostati zabilježeni krasni trenuci koje smo proveli zajedno snimajući ovaj videospot. Pjesma je po svemu sudeći već ”zaživjela” u narodu, a sada kada ima i svoje video izdanje, srce nam je k’o kuća. Duletov legendarni ”Stojadin” glavna je zvijezda ovog videospota, a ja sam zahvalan što imamo tu sreću da ljubav prema mnogim stvarima koje volimo možemo stopiti u jedno. Dobro društvo, pjesma i dobra kapljica – kud ćeš više?  Hvala vinarima i sponzorima, Igoru Modriću i Robertu Kalčiću iza kamere i svima koji su pridonijeli da ovo bude jedan divan dan.  Vjerujem da je ovo tek početak jedne divne suradnje.  Da bimo i kletu digli bukaletu kvarnerskog vina! Živjeli!“ rekao je Mauro Staraj prilikom snimanja spota.

„Hvala našoj domaćoj ČAbbi na prilici da sudjelujemo u snimanju spota i na taj način promoviramo vino članova Udruženja Kvarner Wines. Osnovni cilj udruživanja vinara s Kvarnera upravo je promocija vina, autohtonih sorti i podizanje svijesti o kulturi stola. Ovakav način promocije, kada će se uz vrlo pjevnu i veselu pjesmu promovirati proizvodi naših vinara sjajna je prilika za približavanje upravo naših vina publici Istre i Kvarnera. Hvala svim sponzorima i podupirateljima na razumijevanju i pomoći bez kojih ovo ne bi bilo moguće. I još sto let da bimo dizali bukalete pune kvarnerskog vina. Živjeli!“ rekao je tajnik udruženja Žarko Stilin.

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: kvarnerwines

 

SNIMANJE SPOTA ZA PJESMU „DA BIMO I K' LETU“ , KVARNER

  • UDRUŽENJE VINA KVARNERA

    Pod pokroviteljstvom Udruženja Kvarner Wines snimljen je spot za pobjedničku pjesmu „Da bimo i k' letu“ ovogodišnjeg Festivala Melodije Istre i Kvarnera – MIK koju izvode Nevia Rigutto, Duško Jeličić, Tamara Brusić i Mauro Staraj, popularno prozvani „domaća ČAbba“. Riječi i glazbu napisao je Robert Pilepić, a aranžman Mauro Staraj.
  • PJESMA „DA BIMO I K' LETU“

    „Pjesma i dobro vino fenomenalno idu jedno uz drugo, pa se to još jednom pokazalo kao dobitna kombinacija. Naša pobjednička pjesma sa MIK-a spoj je svih generacija glazbenika koji njeguju našu domaću besedu i ''sve ča je naše'' , a sa mnogim vinarima smo i privatno prijatelji, pa mi je drago da smo spojili ugodno s korisnim i da će za sva vremena ostati zabilježeni krasni trenuci koje smo proveli zajedno snimajući ovaj videospot", rekao je Mauro Staraj.