Hotel Bellevue, najbolji hotelski spa centar na svijetu domaćin je jedinstvenog WOW festivala

WOW festival

Otok Lošinj već se čvrsto etablirao kao Otok vitalnosti, ali i jedno od najekskluzivnijih odredišta na Jadranu te idealna domaća destinacija za savršeni weekend getaway. U to će se ponovno moći uvjeriti i svi oni koji posjete WOW Festival koji će se od petka 23. do nedjelje 25. rujna održavati u hotelu Bellevue, istaknutom predstavniku luksuzne kolekcije LH&V-a i ponosnom vlasniku najboljeg hotelskog spa centra na svijetu. Trodnevni bogati program ispunjen pomno odabranim wellness sadržajima očarat će posjetitelje blagodatima ljekovite lošinjske prirode i čarobne uvale Čikat te ih razmaziti posebnim beauty & self-care radionicama i neponovljivim gastro užicima. 

S obzirom na to da je riječ o događaju pod nazivom WOW Festival, u LH&V-u su se pobrinuli da osiguraju sadržaj koji će u potpunosti opravdati to ime. Atraktivan, dinamičan i zabavan program započinje u petak probranim užicima za tijelo i duh, a goste već od 7 sati ujutro očekuju uzbudljivi sadržaji kao što su Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run, 5 Elements of Qi Gong i nenadmašni Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue. Kako bi uživali u blagodatima rujanskog popodnevnog sunca za goste su pomno osmišljene i aktivnosti kao što su Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People i WOW Healthy Happy Hour koji će trajati od 19 do 20 sati, a sudionici programa po završetku dana moći će se i relaksirati te uživati u Al Fresco Movie Night-u.  

Wellness&Spa

Ovaj bogati uvodni program zapravo je tek lagano zagrijavanje za ono što slijedi u subotu, koja je osmišljena da bude wow u svakom smislu te riječi. Goste očekuje bogati program tjelovježbe, radionica i terapeutskih aktivnosti za tijelo i um, kao što su Free-Running Clinic, Yoga for Runners, Boot Camp Outdoor Circuit Training, Bubbly Mani Pedi Cabana, Free Dive Meditation, Sea-Tox Workout te Mega Make-up Masterclass. Uz navedeno subota također nudi cjelodnevni Spa-ahhhh Time u prostorima najboljeg svjetskog hotelskog Spa centra prema World Spa Awardsu, a nezaboravna zabava tek slijedi uz Beach Party BBQ večer na plaži u čarobnoj uvali Čikat.

WOW festival

S obzirom na vrlo bogat i aktivan raspored za petak i subotu, nedjelja je kao i na svakom ekskluzivnom vikend eventu LH&V-a rezervirana za opuštanje i uživanje. Za goste će od 9 sati ujutro biti otvoren Recovery Bloody Mary Bar, kada također započinje i Recovery Yin Yoga, odnosno terapija zvukom. Kao i u prethodna dva dana najbolji spa i wellness sadržaji dostupni su kroz cijeli dan, a tu su i dodatni opuštajući sadržaji kao što su Wim Hof Method Breath Work & Forest Walk, Bubbly Mani Pedi Cabana i Free Dive Meditation.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, nositelj nagrade za najbolji hotelski Spa za 2021. godinu, ove je godine ponovno nominiran za ovo prestižno priznanje. Riječ je o jednom od najposebnijih i najboljih Wellness&Spa sadržaja na čitavom svijetu, a ovaj je festival iznimna prilika da dožive sve čari wellnessa na najvišoj svjetskoj razini. Osim najbolje svjetske Spa&Wellness ponude, LH&V se može pohvaliti i ponajboljom gastronomskom ponudom na Mediteranu te stoga svi gosti WOW Festivala svoj weekend getaway iz snova mogu zaokružiti u Michelinom nagrađivanim LH&V signature restoranima – restoranu Alfred Keller, dvostrukom nositelju Michelinove zvjezdice i restoranu Matsunoki, jedinom japanskom restoranu na hrvatskim otocima i nositelju Michelinovog tanjura, a koji je ujedno i najbliži središtu svih zbivanja na WOW Festivalu jer je smješten upravo u hotelu Bellevue.

Hotel Bellevue

Cijena ovog spektakularnog trodnevnog eventa iznosi 180 € te obuhvaća sve aktivnosti, uključujući i Beach Party BBQ. Uživanje u ovim atraktivnim sadržajima dostupno je i za one kojima više odgovara samo jednodnevni aranžman. Za posjetitelje koji u programu WOW Festivala žele uživati samo u petak ili nedjelju cijena iznosi 70 € dok, dok cijena za subotnji program koji uključuje i Beach Party BBQ iznosi 100 €. 

Hotel Bellevue

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite na Instagramu: bellevuelosinj

Hotel Bellevue, Otok Lošinj

  • WOW festival

    Atraktivan, dinamičan i zabavan program započinje u petak probranim užicima za tijelo i duh, a goste već od 7 sati ujutro očekuju uzbudljivi sadržaji kao što su Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run, 5 Elements of Qi Gong i nenadmašni Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue. Kako bi uživali u blagodatima rujanskog popodnevnog sunca za goste su pomno osmišljene i aktivnosti kao što su Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People i WOW Healthy Happy Hour koji će trajati od 19 do 20 sati, a sudionici programa po završetku dana moći će se i relaksirati te uživati u Al Fresco Movie Night-u.  
  • Hotel Bellevue

    Hotel Bellevue, nositelj nagrade za najbolji hotelski Spa za 2021. godinu, ove je godine ponovno nominiran za ovo prestižno priznanje. Riječ je o jednom od najposebnijih i najboljih Wellness&Spa sadržaja na čitavom svijetu, a ovaj je festival iznimna prilika da dožive sve čari wellnessa na najvišoj svjetskoj razini.