Idealno mjesto za druženje ovog vikenda u Zagrebu

Weekend wines & Vibes Zagreb

Čaša vrhunskog vina, zvuci jazza subotom ujutro, dobro društvo i vikend može početi. Ako ovako zamišljate savršeni početak vikenda, upravo takav vam se nudi ovu subotu 26.09. u vinoteci Vintesa na adresi Vlaška 63. U vremenu od 11 do 14 sati u dvorištu vinoteke moći ćete uživati u vrhunskim vinima hrvatskih vinara – vinarije Bolfan vinski vrh i vinarije Kota, a najdraža vina poslije kupiti po akcijskim cijenama koje vrijede samo za posjetitelje događanja. 

Spomenimo da je vinarija Bolfan upravo ovjenčana sa 4 Decanterove medalje, a u subotu će se moći kušati i kupiti neki od laureata , kao npr. Bolfan Sauvignon blanc 2019. Vinarija Kota novo je ime na tržištu, krenuli su ambiciozno s vinima, a njihovi pjenušci bit će odlična uvertira u vikend. 

Za cijenu ulaznice od 80,00 kn posjetitelji će moći uživati u svim vinima, a svoje favorite moći će potom i kupiti, i to po cijeni od čak 30% popusta.

Organizatori navode da je zbog pridržavanja sigurnosnog razmaka svoj dolazak potrebno najaviti mailom na jelena@winetimeexperience.com, a iz istog razloga svatko će uz degustacijsku čašu dobiti i vlastitu bočicu vode „Studena“ za osvježenje tijekom kušanja vina. 

Više informacija potražite na stranici događanja OVDJE

Napomena!! U slučaju lošeg vremena, događanje se prebacuje za prvu sljedeću subotu. 

 

 

 



VINOTEKA VINTESA, ZAGREB

  • VINARI

    Degustacija vina vinarije Bolfan vinski vrh koja je osvojila 4 nagrade na Decanteru i vinarije Kota iz Gornje Batine, pored Zlatara.
  • PROGRAM

    Svim posjetiteljima biti će omogućen popust od -30% za kušana vina.