Vinart Grand tasting – postaje Vinart Grand Outlet u lipnju

Vinarke Riitoša I Marijan Arman

Vinart Grand Tasting postaje Vinart Grand Outlet. Umjesto poslovnog sajma vina organizirati će privremenu vinsku outlet trgovinu s najboljim vinima Hrvatske!

Najvažniji poslovni vinski događaj, sajam Vinart Grand Tasting u 2021. bio je planiran u terminu krajem travnja. Zbog razvoja pandemije i važećih mjera, organizatori su umjesto ovogodišnjeg poslovnog sajma odlučili napraviti vinski outlet, odnosno trgovinu sa ponajboljim hrvatskim vinima i tako pomoći vinarima pogođenim prošlogodišnjom lošom turističkom sezonom i ovom predsezonom. Vinski outlet bit će postavljen na prostranom platou sa sjeverne strane Muzeja Suvremene Umjetnosti u četvrtak i petak 3. i 4.6.2021., a radno vrijeme će biti od 12 do 19 h.

Vinart i vinarija Kabola

„Na ovaj potez odlučili smo se zbog zaštite zdravlja svih nas. U 2020. godini, uz pridržavanje i poštivanje svih epidemioloških preporuka, održali smo dva uspješna, dobro posjećena vinska festivala na otvorenom, stoga smo uvjereni da ove godine možemo napraviti trgovinu na otvorenom koja će biti sigurno okruženje za naše vinare, partnere i kupce. Važno je da svi zajedno budemo odgovorni i slušamo preporuke stručnih osoba. Uz mala odricanja i prilagodbu situaciji možemo sačuvati zdravlje, ali i nastaviti raditi“ poručuju organizatori iz tvrtke Vinart.

Planirani program radionica koje su trebale prethoditi sajmu se odgađa, a novi termini su, 28.5. i 29.5. te 1.6. i 2.6., a održat će se uz poštivanje epidemioloških preporuka u hotelu Dubrovnik u centru grada. Više o novostima i programu, možete naći na www.grandtasting-vinart.hr

Pratite Vinart na Instagramu: vinart_croatia

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



VINART GRAND TASTING, ZAGREB

  • VINART GRAND TASTING

    Najvažniiji je poslovni vinski događaj a može se kušati vina biranih vinarija s hrvatskog tržišta.
  • NOVOST

    Vinart Grand Tasting postaje Vinart Grand Outlet i organizira privremenu vinsku outlet trgovinu s najboljim vinima Hrvatske.