U vinariji Matošević iskusite nezaboravnu filmsku večer uz Amy

Ivica Matošević Vinarija Matošević već dobro poznata po odličnim vinima, originalnim vinskim degustacijama i brojnim nagradama odlučila je postati dio jedinstvene priče. Pa tako u vinariji Matošević, 15. srpnja u 20:30 sata u sklopu programa Kino u vinogradu čiji je organizator Kino Istra imate priliku pogledati briljantni dokumentarac o prerano preminuloj glazbenici neponovljiva glasa i krhkog duha – Amy Winehouse.

Degustacija vina Matošević

Dokumentarac progovara o Amy i njenoj životnoj borbi s opijatima, ali i o njenom neviđenom glazbenom talentu. I to sve iz perspektive njezine majke. Na filmskom platnu izmjenjuju se brojne snimke na kojima je Amy potpuno svoja i opuštena, bez svjetala reflektora uperenih u nju, zatim video uradci nastali u njenim najranijim godina te brojni službeni i neslužbeni snimci. Čitavu radnju dokumentarnog filma Amy prati i njen izniman glazbeni repertoar. Dokumentarni film Amy nagrađen je Oscarom.

Amy Winehouse u vinariji Matošević

Savršenu scenu za prikazivanje ovog osobitog glazbenog dokumentarca čine divno dvorište vinarije Matošević smješteno u Krunčićima u blizini Svetog Lovreča. Opuštena atmosfera i izvrsna vina Matošević pružit će vam neponovljiv ugođaj gledanja dokumentarnog filma. A vrsni domaćini vinarije Matošević pobrinut će se da vas dočeka rashlađeno vino te da vam ova originalna filmska noć ostane u lijepom sjećanju.

Vina Matošević

Uz domaćine vinarije Matošević, dobrodošlicu će vam poželjeti i svima nam poznata Morana Zibar, koja uz sve znanje koje posjeduje, posjeduje i ono o vinima. Čaša hladnog izvanrednog vina u ruci, dvorište vinarije Matošević, topla ljetna noć i odličan dokumentarac popraćen još boljom glazbom zvuči kao nezaboravno iskustvo. Nemojte ga propustiti. No, požurite, budući da je broj karata ograničen. Karta po cijeni od 50 kuna, u koju je osim projekcije samog dokumentarca uključena i čaša vrhunskog vina Matošević, čeka vas na stranici mojekarte.hr.

Pratite Andreine priče: andrea_pancur

Pratite na vinariju Matošević na Instagramu: vinamatosevic



VINARIJA MATOŠEVIĆ, KRUNČIĆI

  • PROJEKT KINO U VINOGRADU

    U vinariji Matošević, 15. srpnja u 20:30 sata u sklopu programa Kino u vinogradu čiji je organizator Kino Istra imate priliku pogledati briljantni dokumentarac o Amy Winehouse
  • VINO I FILM

    Opuštena atmosfera i izvrsna vina Matošević pružit će vam neponovljiv ugođaj gledanja dokumentarnog filma.